Han lämnar sitt jobb efter 20 år och hans kunder tackar honom för hans vänlighet genom att samla ihop 30 000 dollar åt honom (+VIDEO)

av sofia

02 December 2022

Han lämnar sitt jobb efter 20 år och hans kunder tackar honom för hans vänlighet genom att samla ihop 30 000 dollar åt honom (+VIDEO)
Advertisement

Alla har inte turen att träffa speciella människor i livet som förgyller vår dag och alltid vet vad de ska säga och när. Ändå händer det ibland och du kan inte låta bli att vara tacksam för att du har träffat dessa speciella människor som har kommit in i ditt liv och förbättrat det, kanske till och med utan att ens mena det.

Något liknande hände i North Carolina, där en kvinna träffade och knöt an med butikschefen där hon brukade gå och handla och när han var på väg att lämna sitt jobb bestämde hon sig för att göra något speciellt för att tacka honom för de fina stunderna de hade haft tillsammans.

via Go Fund Me

Advertisement
Go Fund Me

Go Fund Me

Julie Caviness är en av Harris Teeters stamkunder, en livsmedelsbutik, och det var just i denna närbutik som hon träffade Tim. Anställd i många år på samma ort hade mannen knutit starka band med många av stamkunderna och många av dem hade alltid uppskattat hans trevliga och artiga sätt.

"Tim är en speciell person - sa kunden - vad som än händer, oavsett om det är en bra dag eller en dålig dag, välkomnar han dig alltid med ett leende. Det har inte funnits en enda dag som han inte har hjälpt någon. Jag har känt honom sedan mina barn var små och nu går de på college. Han frågade mig alltid hur jag mådde, hur det var med min familj och vi pratade mycket. Ibland pratade jag med honom om mina problem och han visste hur han skulle lyssna på mig" - fortsätter hon. En underbar person som alla skulle vilja ha i sitt liv och som alltid muntrade upp människor.

Advertisement
 WRAL/Youtube Screenshot

WRAL/Youtube Screenshot

Men en dag berättade Tim för sin vän att han var på väg att sluta sitt jobb eftersom han hade hittat ett jobb närmare hemmet. Varje morgon tog det mannen faktiskt 45 minuter att komma i tid och det började bli komplicerat att hantera, så han letade efter något annat. Men han hade aldrig kunnat föreställa sig att han skulle lämna ett sådant tomrum i människors hjärtan.

"Jag tror inte att han någonsin insåg vad han verkligen gjorde för oss alla - säger Julie - "Därför var vi tvungna att hitta ett sätt att tacka honom". Hur? Julie funderade på att starta en insamling på GofundMe och samla ihop 1 000 dollar att ge till expediten. Ryktet spreds och mot alla odds slog de siffran 20 000 dollar inom loppet av bara 24 timmar och sedan fortsatte siffran att stiga.

De samlade till slut in över 30 000 dollar som gavs till Tim under en avskedsfest där alla människor som kände honom deltog. Samlade på snabbköpets parkeringsplats väntade kunderna på att Tim skulle slutföra sitt sista skift och välkomnade honom med leenden, ballonger, applåder, skratt och tillsammans sa de tack. Tack för det han hade gjort, tack för hans leenden, tack för den villkorslösa kärleken som han visat var och en av dem och tack bara för att han var den han var.

Det är ingen självklarhet att få lära känna sådana människor, men när man gör det är man verkligen lyckligt lottad, håller du inte med?

Advertisement