Han går tillbaka till affären där han som liten brukade stjäla chokladkakor och köper allihopa: "Jag försöker gottgöra för mina misstag"

av sofia

01 December 2022

Han går tillbaka till affären där han som liten brukade stjäla chokladkakor och köper allihopa: "Jag försöker gottgöra för mina misstag"
Advertisement

Det finns kända personer som inte bara inte behöver någon presentation utan som är kända för allmänheten även för sin godhet och tillgänglighet. Dwayne Johnson, även kallad The Rock, är verkligen en av dessa: en fullskalig skådespelare som är mycket uppskattad av sina fans och inte för den ödmjukhet som han möter livet med. Livet har inte varit lätt för Dwayne, särskilt under tonåren, och han gjorde säkert några misstag som han inte är stolt över, men som tur var log livet mot honom och tack vare andra människors hjälp lyckades han komma tillbaka på rätt spår och få sin välförtjänta framgång. Idag, vid 50 års ålder, försöker den store skådespelaren kompensera för ett av sina ungdomliga misstag. Låt oss se hur han har gjort detta.

via Instagram /therock

Advertisement
Instagram /therock

Instagram /therock

I en video som han själv lagt upp på Instagram förklarar The Rock att han länge har velat fixa ett misstag från sin ungdomstid och att han äntligen har möjlighet att göra det. När han var 14 stal han alltid en chokladkaka från en av de amerikanska närbutikerna han passerade på väg till gymmet. Den berömda chokladkakan"Snickers" var faktiskt hans mellanmål innan de ansträngande träningarna på gymmet. Eftersom Dwayne inte hade råd att köpa mellanmålet varje gång, brukade Dwayne helt enkelt stjäla mellanmålet från hyllan - varje dag. Många år har gått sedan de svåra tiderna, men idag kompenserade Dwayne för det misstaget genom att gå tillbaka till butiken och köpa alla deras Snickers.

Advertisement
Instagram /therock

Instagram /therock

För att ingen annan skulle behöva avstå något, precis som han hade varit tvungen att göra tidigare i livet, bestämde sig The Rock också för att betala för inköpen för alla som var i butiken just då. I videon han lade upp syns det väldigt tydligt. När räkningen på nästan 300 dollar kommer, lämnade skådespelaren de två påsarna fulla av Snickers vid kassan och säger åt expediten att ge dem till alla som behöver dem så att de inte behöver stjäla som han gjorde tidigare. ...

"Vi kan inte förändra det förflutna och några av de dumma saker vi kan ha gjort, men då och då kan vi lägga till lite positivt till den situationen - och kanske sätta ett stort leende på någon främlings läppar", skrev Dwayne på sin Instagram.

Instagram /therock

Instagram /therock

Som alltid pratade han med dem som bad om att få ta en bild med honom, särskilt barnen, glad över att ha träffat en av deras idoler av en ren slump. Många reagerade mycket positivt på denna berättelse. Dwayne fick med rätta beröm av folk på Instagram: "Vilken fantastisk gest!" en annan tillade "Detta är poängen! Att fixa saker som vi har förstört! Legendarisk historia!" ännu en annan tillade, "Du är bäst." Man kan faktiskt inte låta bli att le när man tittar på videon med denna vackra gest.

Advertisement