Hon stannar på en restaurang för att gå på toaletten, men det slutar med att hon föder barn med personalens hjälp

av sofia

07 December 2022

Hon stannar på en restaurang för att gå på toaletten, men det slutar med att hon föder barn med personalens hjälp
Advertisement

Graviditeten är ett ögonblick som är minst lika magiskt som det är krävande för en kvinna: en liten bebis tar form i hennes mage, medan magen växer tillsammans med humörsvängningarna och en del ryggsmärtor under de sista veckorna, men ändå - trots den fysiska uppoffringen - minns alla mammor dagen då deras barn föddes som ett oförglömligt ögonblick.

Alandria Worthy, en kvinna från Georgia - USA - kommer inte att kunna glömma födelsen av sin dotter, eftersom hennes lilla flicka bestämde sig för att komma till världen på toaletten på en McDonald's restaurang.

via ABC

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Alandria började få sammandragningar runt 3 på morgonen. Drygt fyra timmar senare intensifierades sammandragningarna, så Alandria och hennes pojkvän, Deandre Phillips, bestämde sig för att åka till sjukhuset. På vägen kände den blivande mamman ett behov av att gå på toaletten, så Deandre gjorde ett stopp på en McDonald's restaurang.

Väl inne i badrummet märkte Alandria att hennes vatten hade gått. Hon skrek och fångade generaldirektören, Tunisia Woodwards uppmärksamhet, som kom dit för att kolla läget. Tunisia erkände att hon trodde att det var ett skämt innan hon hittade Alandria liggandes inne på toaletten: "Jag håller på att föda. Ropa in min pojkvän, han väntar på mig på parkeringen, i bilen", skrek hon.

Vid det tillfället kallade Tunisia dit sina kolleger Sha'querria Kaigler och Keisha Blue-Murray för att hjälpa till att förlösa barnet. "Jag sprang genast ut för att säga till mitt team: 'kom snabbt! Vi kommer att få ett barn idag!" sa hon. Medan Sha'querria ringde numret stöttade Keisha Deandre, som rusade till toaletten och omedelbart insåg att hans barn var på väg att födas.

Advertisement

"När jag gick in och såg Alandria föda tänkte jag genast att jag behövde vara klar i huvudet. Jag lade henne på golvet och tog av mig kläderna", berättar Deandre. "Kvinnorna på McDonald's stod framför henne och höll hennes händer, jag hade hennes fötter vilande på mina knän. Hon gjorde ett bra jobb." Strax efter föddes lilla Nandi Ariyah Moremi Phillips.

Tunisias manager hade redan ett smeknamn i åtanke: "Little Nugget", som betyder "Liten kyckling bit". "Hon är definitivt lika go som en kyckling nugget från McDonald's " säger hon. Steve Akinboro, ägaren till restaurangen har beslutat att belöna sina anställda med en kupong på 250 dollar var för deras goda gärning. "Vi serverar inte bara mat. Vi strävar efter att servera stunder av välbefinnande varje dag och detta var symbolen för ett ögonblick av välbefinnande för mitt team", förklarar han.

Vi önskar den lilla flickan som kom till världen under mycket speciella omständigheter en lika speciell framtid.

Advertisement