Ödet vill att ett föredetta kärlekspar träffar varandra igen efter 22 år och det slutar med att de gifter sig

av sofia

05 December 2022

Ödet vill att ett föredetta kärlekspar träffar varandra igen efter 22 år och det slutar med att de gifter sig
Advertisement

Många människor ångrar att vissa kärlekshistorier tog slut eller inte fick en chans att växa och frodas. Men livet bjuder oss ibland på stora överraskningar, som att få återförenas med människor som vi trodde att vi aldrig skulle se igen. Ett exempel på detta är historien om Myriam Azerrad och Ignacio Rossetti: de träffades vid 19 respektive 21 års ålder. Båda hade börjat ta teaterlektioner och det var då de blev kära. De dejtade i ett år, hade bra och dåliga stunder tillsammans och så småningom delade de på sig. Men efter en lång tid förde livet dem samman igen.

via Launion

Advertisement
Instagram / doulaparteramyriam

Instagram / doulaparteramyriam

"En dag för mer än tjugo år sedan bad Ignacio mig att gifta mig med honom, men jag hade ett platoniskt förhållande med en annan person, på distans, och jag berättade för honom om det", sa Myrian om deras ungdomsrelation. För att övervinna besvikelsen tog Ignacio sin tillflykt i sitt yrke: "Det var väldigt smärtsamt, jag var väldigt kär. Myrian är min första kärlek. Jag var väldigt ledsen länge. Det enda som gjorde mig glad var att kunna hålla på med teater, det gav mig energi. Jag var lycklig när jag var med henne", berättar han. Paret tappade all kontakt i mer än tjugo år. Under denna period gifte sig Myrian och fick tre döttrar, men blev sedan änka efter 10 års äktenskap. Några år senare fick hon ytterligare en dotter från sin andra man, men blev återigen änka.

En helt vanlig dag fick Myrian Ignacios e-postadress via en gemensam vän, skrev till honom och han svarade direkt. "Vårt möte var underbart och det fanns samma känsla trots att vi inte setts på länge. Jag kände mig lite rädd när han öppnade dörren för mig för jag undrade hur det skulle vara. När jag såg honom, förstod jag att han var mannen jag älskade", sa kvinnan och tillade: "Vi gick genast tillbaka till att vara de ungdomar vi brukade vara, det var som att vara kär igen".

Advertisement

Under hela denna tid hade Ignacio andra kärleksrelationer, men han gifte sig aldrig eller fick barn: "Myrian var och är kvinnan i mitt liv", förklarar han. "Att se henne igen efter alla dessa år bekräftade bara mina känslor för henne." Mannen knöt genast an med Myrians döttrar och de två flyttade snart ihop.

Efter 22 år återförenades de för att dela sitt liv tillsammans igen i ytterligare 17 år. De gifte sig först nyligen och de försäkrar att det var det som saknades för att kröna deras vackra kärlekshistoria. Myrian, 63, och Ignacio, 65, åtföljdes av släktingar och vänner till deras borgerliga bröllop. Båda bestämde sig för att bära vitt den dagen och sa att de var mycket nöjda med detta nya steg i deras förhållande.

 

 

 

Advertisement