101 år gammal följer han sitt barnbarn till altaret efter det att hon hade förlorat sin pappa och han lyckades ge henne ett leende på läpparna

sofia

02 December 2022

101 år gammal följer han sitt barnbarn till altaret efter det att hon hade förlorat sin pappa och han lyckades ge henne ett leende på läpparna
Advertisement

Det finns många kvinnor som ända sedan de var små flickor drömmer om sin bröllopsdag. Ett speciellt ögonblick där de tillsammans med sin pappa går mot altaret och kröner sin kärleksdröm. För vissa händer allt detta, medan för andra kanske några bitar av lyckans pussel saknas. Vilket hände med kvinnan vi nu vill berätta om.

Den unga kvinnan hade alltid föreställt sig detta speciella ögonblick och ville ha sin pappa vid sin sida, men ödet är ibland hånfullt och han gick tyvärr bort långt före den ödesdigra dagen. Trots allt slutade det hela mycket bra tack vare en speciell person som ersatte honom väldigt bra.

via Express

Advertisement

Sarah Morson från Manchester, England, hade planerat sin bröllopsdag mycket väl och var på väg att nå toppen av sin lycka genom att gifta sig med sin fästman, men det var en sak som verkligen gjorde henne ledsen: hennes pappa hade gått bort många år tidigare än väntat och kunde inte följa henne till altaret. En sorglig situation som dock hennes underbara farfar lyckades råda bot på.

William MacLean, en före detta fallskärmsjägare och pensionerad läkare, bestämde sig vid 101-års ålder för att på ett konkret sätt bidra till lyckan för sitt barnbarn och, trots alla problem förknippade med ålderdomen, följde henne längs med altargången på hennes speciella dag. Relationen mellan de två hade alltid varit mycket stark och denna gest vittnade ännu mer om hur starkt deras band var och deras ömsesidiga betydelse för varandra.

Den blivande bruden kunde inte vara lyckligare än så här. Hon skulle visserligen inte ha haft sin älskade pappa vid sin sida, men hennes farfar hade hittat rätt sätt för att få henne att sakna honom mindre. Mannen dök upp i Holy Trinity Church i Whitfield, Northumberland, och följde Sarah i sin mycket eleganta militäruniform. En gest som rörde alla, först och främst bruden, sedan gästerna och de många användare som fick höra denna historia.

Ibland räcker det med ett litet tecken, något som går rakt in i hjärtat för att övervinna ett ögonblick av stor smärta och få leendet att återvända på läpparna hos någon man håller av. Detta är precis vad den här äldre farfarn gjorde, och visade på så sätt all sin kärlek till sitt  barnbarn.

Advertisement