De betalar inte för hans arbete så han hämnas genom att förstöra den nybyggna lokalen

av sofia

30 November 2022

De betalar inte för hans arbete så han hämnas genom att förstöra den nybyggna lokalen
Advertisement

Arbete är grundläggande i livet: det håller oss sysselsatta, det ger oss så mycket tillfredsställelse, men framför allt tillåter det oss att leva. Faktum är att om du inte har ett jobb är det väldigt svårt att gå vidare och försörja sin familj. Utgifterna går inte att komma undan och det är nästan avgörande att ha en fast lön. Men om något går fel och du av någon anledning inte får betalt för det du gör, vad gör man då?

Huvudpersonen i denna berättelse har hittat ett ganska tydligt sätt att visa att han inte tänkte acceptera en utebliven betalning av sina arbetstjänster. Låt oss berätta mer om honom.

via jack.longworth.52/Facebook

Advertisement
jack.longworth.52/Facebook

jack.longworth.52/Facebook

Denna händelse utspelade sig i Liverpool, England, där en man deltog i byggandet av ett nytt hotell. Synd bara att han, när jobbet väl var klart inte fick betalt, liksom sina andra kollegor. Detta gjorde att mannen blev rasande, som efter att ha väntat under en längre period bestämde sig för att vidta åtgärder och göra något som säkert skulle förändra situationen.

I en video som publicerats flera gånger på sociala medier ser vi ögonblicket då mannen hämnas för att han inte fått betalt och bestämmer sig för att gå in byggnaden genom att "åka" på en grävmaskin. Avsikten var omedelbart mycket tydlig och lämnade inget utrymme för några missförstånd. Han ville förstöra allt utfört arbete eftersom betalningsavtalet inte hade uppfyllts.

Tydligen väntade han, enligt flera uttalanden, fortfarande på över 700 euro i lön, men eftersom han inte kunde kontakta sin arbetsgivare bestämde han sig för att agera och hämnas för situationen. Det tog bara några få minuter att förstöra hotellets entré, elsystemet, dörrarna och andra detaljer i lobbyn. Skadorna på fastigheten var omfattande och uppgick till över 500 000 euro, vilket även ledde till att mannen utreddes av polisen.

Advertisement
jack.longworth.52/Facebook

jack.longworth.52/Facebook

Berättelsen blev förstås mycket känd och de flesta som hörde talas om den, istället för att bli upprörda över mannens agerande, visade solidaritet och höll med honom. En familjefar i ekonomiska svårigheter som var i stort behov av de pengarna och att inte se dem komma fram orsakade allt detta. Naturligtvis är det inte rätt att agera på detta sätt, men användarna kände inte för att beskylla honom helt.

Om bara arbetsgivaren hade hållt sitt ord istället för att skjuta upp den återstående betalningen till ett obestämt datum, så hade inget av detta inträffat, men är det normalt att reagera så här, eller är det alltid bättre att prata om det en extra gång innan för att försöka reda ut sina problem?

Vad tycker du om saken?

Advertisement