En flicka stör passagerarna på flyget medan föräldrarna kopplar av på ett 8-timmars flyg

av sofia

11 December 2022

En flicka stör passagerarna på flyget medan föräldrarna kopplar av på ett 8-timmars flyg
Advertisement

Barn är som vi vet outtömliga energikällor. De vill alltid röra på sig, leka, prata och det är svårt att hålla dem lugna och tysta på offentliga platser som restauranger eller på tåg och flyg. Många gånger lyckas dock föräldrar organisera sig och ta med målarböcker eller spel att ha nära till hands så att deras barn kan fördriva tiden, även om vissa barn på längre resor skulle kunna få korta raserianfall. Nyligen har dock en video som väckt stark kritik dykt upp på nätet där två föräldrar ses låta sitt barn störa andra passagerare under ett reguljärflyg.

via New York Post

Advertisement
Reddit / readysetgorilla

Reddit / readysetgorilla

I videon som delas på Reddit-forumet kan en liten flicka ses hoppa upp och ner på det utfällda bordet, skaka sätet framför sig medan mannen som sitter i sätet framför studsar och försöker att inte tappa tålamodet. Inlägget spreds mycket snabbt på webben då många användare kritiserade föräldrarna för att de lät den lilla flickan "springa fritt" under resan, som enligt användaren som la upp videon varade i åtta timmar.

Det är oklart exakt var familjen kommer ifrån eller vilket flyg det var, men Reddit-användarna har gissat att den lilla flickan var från USA. Videon gav upphov till stark diskussion om hur föräldrarna och mannen som stördes borde hantera situationen.

Advertisement
Reddit / readysetgorilla

Reddit / readysetgorilla

"Det är därför jag inte tål barn", kommenterade en användare. "Jag skulle känna mig som en misslyckad förälder om mina barn gjorde det här och jag tillät det", skrev en ung mamma.

”Borde inte flygvärdinnorna ha ingripit?” frågade en person. "I så fall hoppas jag att passageraren fick lite kompensation från flygbolaget." En annan användare höll med: "Det stämmer - det är mycket bättre att säga till en flygvärdinna för att ta itu med situationen än att artigt uttrycka din önskan att inte ha någons barn hoppandes i sitt säte bakom dig medan du försöker sova, du skulle riskera att få följande svar: "Tala inte om för mig hur jag ska uppfostra mina barn!". Jag säger inte åt dig hur du ska uppfostra dina barn. Jag säger att du gör ett fruktansvärt jobb med att uppfostra dem och, som ett resultat, är de en börda för alla som är i närheten. Det beror på dig, inte på dem", skrev han.

Vad tycker du om saken? Hur skulle du ha löst det här problemet?

Advertisement