Hon köper sin brudklänning på nätet för bara 50 euro: "Den är precis som jag ville ha den"

sofia

29 November 2022

Hon köper sin brudklänning på nätet för bara 50 euro:
Advertisement

Många kvinnor, sedan de var små flickor, drömmer om sin bröllopsdag, det ögonblick då de kan känna sig som riktiga prinsessor och kröna kärlekens band med sin bättre hälft. Allt börjar förhoppnings med ett underbart frieri och sedan organiseras allt in i minsta detalj så att evenemanget verkligen blir speciellt.

Vad är en av de saker som tar lång tid att välja och innebär höga ekonomiska utgifter? Bland de många sakerna hittar vi självklart brudklänningen som har en stor roll och står i centrum för förberedelserna och oftast inte är billig. Så är det åtminstone för de flesta människor, men inte för huvudpersonen i denna berättelse. Låt oss berätta mer om henne.

via @_shenayb/Tik Tok

Advertisement

@_shenayb/Tik Tok

Känd på webben under användarnamnet @_shenayb/video, den här kvinnan har blivit känd för att ha delat några ögonblick av sitt bröllop. Hon, som alltid har sett fram emot att få uppleva den där stora dagen planerade den när hon väl hittade rätt man och tillsammans med honom bilda familj och gifta sig.

Som vi alla vet tar förberedelserna ofta mycket tid och pengar, men de valde att göra saker lite annorlunda. Framför allt ville bruden inte lägga en orimlig summa på en klänning som hon bara skulle bära en gång. Så vad gjorde hon? Istället för att gå till en ateljé och prova väldigt dyra, om än underbart vackra, klänningar, bestämde hon sig för att ta en titt på internet och hittade rätt klänning för just henne, men till ett lågt pris.

"Jag ville inte spendera 20 000 dollar på min klänning - sa kvinnan - och jag blev glatt överraskad när jag hittade en på nätet som jag gillade och som kostade runt 50 euro".

@_shenayb/Tik Tok

Allt som behövdes var en liten sökning på nätet för att hitta rätt klänning till rätt pris och hon kände sig väldigt nöjd med resultatet, så pass mycket att hon bestämde sig för att publicera några bilder på sin profil.

Många berömde henne för hur vacker hon var och även för det val hon hade gjort. När allt kommer omkring, vem säger att man för att vara vacker den dagen nödvändigtvis måste spendera massor av pengar? Klänningen, hur vacker den än är, kommer ju faktist bara att bäras vid det tillfället och sedan läggas undan, så vill du inte lägga allt för mycket pengar på den går det faktiskt att hitta en ekonomisk lösning som i hennes fall var över förväntan.

Och du? Skulle du någonsin kunna tänka dig en liknande lösning?

Advertisement