x
Hon går ned på knä och ber honom…
Efter 62 år hittas en väska som tappades bort år 1959 i en gammal skola (+VIDEO) En hotellreceptionist lyckas behålla lugnet på ett beundransvärt sett inför en mycket otrevlig kund

Hon går ned på knä och ber honom att gifta sig med henne och får kritik på nätet

03 November 2022 • Av sofia
1.319
Advertisement

Stunden då man friar är alltid ett outplånligt minne för ett kärlekspar, och ibland, när något utöver det vanliga händer, blir dessa kärleksgester en källa till internationella nyheter. Varför? Jo, vi vet att alla älskar berättelser med ett lyckligt slut, men varje gång finns också nyfikenhet att förstå hur det kommer att sluta. Många användare förblir fascinerade och lite roade av alla avslag, men - framför allt - älskar de att kritisera varje detalj i dessa förslag, och tror att när deras tid kommer, kommer allt istället att vara perfekt.


Den här gången stod Sukhmin Garcha, en 27-årig ung kvinna som bestämde sig för att ta det stora steget med sin pojkvän, Shiraz Brar, i centrum för kritiken. Med ett vackert sjölandskap i bakgrunden knäböjde den unga kvinnan, tog fram en ask med en ring och friade till sin partner, som – förvånad och road – tackade ja. Den söta scenen delades i en video på TikTok, som fick tusentals positiva kommentarer och lyckönskningar, följt av minst lika mycket kritik.

"Du har ingen respekt för dig själv", kommenterade en tjej. "Jag skulle aldrig böja mig för att tigga och be en man, det är inte värdigt", skrev en annan. "Han kommer säkert inte att vara glad för det: det är en gest som måste komma från mannen, annars kan de känna sig överväldigade", sa en tredje kvinna. Trots kontroversen gifte sig paret bara några månader senare.

Hur som helst, avgudade den nygifta Brar hennes gest och hävdade att han just gift sig med den "mest extraordinära kvinnan någonsin. Lyssna på mig: hitta en stark kvinna som vet hur man bryter ner alla barriärer", skrev han.

"Eftersom jag har fått lite kritik hade vi planerat vår formella förlovning och han hade planerat frieriet för flera månader sedan. Jag ville bara göra en trevlig gest!" Förklarar den unga bruden. "Mycket av kritiken kom från kvinnor, vilket var mycket överraskande. Det var intressant att se hur män stödde mitt initiativ", berättar hon.

Vad tycker du om saken? Gillar du den här typen av intiativ?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack