En äldre kvinna säljer blommor på gatan och en kille betalar henne hela 200 dollar för en enkel ros

sofia

26 November 2022

En äldre kvinna säljer blommor på gatan och en kille betalar henne hela 200 dollar för en enkel ros
Advertisement

Finns skyddsänglar på riktigt? Detta är kanske något som många av oss har funderat över. Vi kan inte med säkerhet fastställa huruvida det finns ett rätt svar och vilket det är, men alla har sina egna tankar om saken och är fria att tro på vad de vill. En sak som är säkert är att det finns speciella människor som bestämmer sig för att göra vänliga saker mot andra utan att förvänta sig något i gengäld. Detta är vad huvudpersonen i den här historien har gjort under en lång tid.

En outtröttlig välgörare som tycker om att hjälpa människor i nöd och hans handlingar filmas för att föreviga det ögonblick av lycka som de som får hans uppmärksamhet känner.

via John Leitão/Youtube

Advertisement
John Leitão/Youtube

John Leitão/Youtube

John Leitão är en brasiliansk kille vars "uppdrag" är att hjälpa människor, okända män och kvinnor, och dela deras stunder av glädje på webben. Att nå ut till andra är hans jobb och han skulle inte förändra det för allt i världen. Att se en person i svårighet och göra en mycket liten gest för att muntra upp någon är mycket givande för honom också.

Den senaste historien som såg honom som huvudperson handlar om en äldre dam. Doña Irene, en gatuförsäljare, var upptagen med sitt dagliga arbete när hon stötte på John. Mannen, medveten om hennes behov av att tjäna lite pengar, bestämde sig för att köpa en enda blomma för ett mycket högre pris än vanligt.

Advertisement
John Leitão/Youtube

John Leitão/Youtube

Killen köpte en ros för cirka 200 dollar och detta fick den gamla kvinnan att gråta av glädje. Eftersom hon inte kunde finna orden för att kunna tacka honom, kramade Irene om den barmhärtige samariten och visade all sin tillgivenhet och tacksamhet gentemot honom. "Hon förväntade sig inte att få alla de pengarna - kommenterade John - det var därför hon grät av glädje". Videon, publicerad på brasilianarens Youtube-kanal, har samlat många visningar och positiva kommentarer från många användare.

Det finns många som tackar honom för att han bestämt sig för att ägna sitt liv åt andra, åt dem som är mindre lyckligt lottade eller bara åt dem som behöver några tröstande ord. Det är speciella människor som John som gör världen till en bättre plats och återställer tron ​​på människor.

Håller du med?

Advertisement