Den här pappan härmar sin dotters ansiktsuttryck efter det att hon druckit mjölk

av sofia

02 December 2022

Den här pappan härmar sin dotters ansiktsuttryck efter det att hon druckit mjölk
Advertisement

Alla som har ett barn vet hur mycket livet kan förändras i samband med bebisens ankomst och hur underbart det är att tillbringa timmar och timmar med att bara titta på sitt barn. Att se alla små rörelser, gester och roliga ansiktsuttryck som det där lilla knyttet gör, är en väldigt stark känsla.

Bebisarna själva är självklart omedvetna om allt detta och gör saker spontant och utan att tänka på det, men vuxna vet också hur man "utnyttjar" detta för att få att skapa roliga minnen och underhålla även de som inte tillhör familjen. Exakt vad mannen vi vill berätta om nu bestämde sig för att göra. En pappa som memorerade sin lilla dotters ansiktsuttryck och återgav dem.

via @hijosh/Instagram

Advertisement
@hijosh/Instagram

@hijosh/Instagram

Josh Hawkins är en välkänd australiensisk komiker som har bestämt sig för att glädja sina fans med en samling bilder där han imiterar sin lilla dotter. Hans dotter föddes för bara några veckor sedan och är väldigt söt och spontan i sina ansiktsuttryck, särskilt efter att ha druckit mjölk. Så hennes mamma Catherine och hennes pappa Josh bestämde sig för att skapa en "klippbok" med minnen för lilla Billie.

"Nu ägnar jag min tid åt att imitera min dotters roliga ansiktsuttryck efter att ha fått mjölk, detta är mitt jobb" - förklarar mannen. I klippet, publicerat på hans sociala medier, ser vi den lilla flickan göra roliga ansiktsuttryck och precis bredvid henne, pappan som härmar dem. Effekten är komisk och har roat alla hans följare.

Advertisement
@hijosh/Instagram

@hijosh/Instagram

Mannen härmar alltså inte bara ansiktsuttrycken, utan tar även på sig rosetter som är identiska med Billies på huvudet, täcker sig med samma filtar och suger till och med på fingrarna, vilket kanske är den charmigaste bilden. Kommentarerna på inlägget var många och användarna uppskattade verkligen den här pappans skämt och att han valt att dela det.

"Allt detta är underbart" - lyder en kommentar "När hon blir stor kommer hon att ha en avundsvärd samling minnen" - skriver en annan och det finns många andra meddelanden fulla komplimanger inte bara för Joshs skicklighet och hur bra han är på att härma ansiktsuttrycken, utan också för den lilla flickans skönhet.

@hijosh/Instagram

@hijosh/Instagram

Och vem vet, förutom att det är roligt, kanske inte detta var den egentliga anledningen till detta initiativ, tanken kanske var att skapa en uppsättning vackra minnen att ge till din dotter när hon blir stor.

Vad tror du?

Advertisement