Hon berättar för sin man att hon är gravid efter det att han avslöjar att han bedragit henne och han förbjuds från att närvara vid förlossningen

sofia

20 November 2022

Hon berättar för sin man att hon är gravid efter det att han avslöjar att han bedragit henne och han förbjuds från att närvara vid förlossningen
Advertisement

Relationen med din partner är en av de viktigaste och mest underbara sakerna i livet. Var och en av oss väljer den person som vi känner att vi vill dela vår framtid med och försöker göra allt för att hålla relationen igång. Det kommer alltid att finnas upp- och nedgångar i ett förhållande, det går inte att förneka detta, men om det finns kärlek, engagemang och ömsesidigt förtroende kan allt övervinnas för att man ska kunna fortsätta vara tillsammans.

Problemen börjar visa sig när tillit och ömsesidig respekt saknas och allt blir ännu värre om det finns barn med i bilden. Kvinnan vi vill berätta om nu vet detta mycket väl. Låt oss tillsammans se vad som hände med henne.

via Reddit

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Berättelsens huvudperson ville vända sig till människor på nätet för att berätta om sin upplevelse och för att få en åsikt om valet hon var på väg att göra. Hon och hennes man var på väg att skiljas: mannen hade varit otrogen mot henne med en arbetskollega och det gick uppenbarligen inte att förlåta. Utöver själva otroheten var det som hade skadat henne mest att få reda på det utomäktenskapliga förhållandet först efter att ha berättat för sin man att hon var gravid.

"Vi hade försökt få barn i 3 år - skrev författaren - När jag informerade honom om att jag var gravid kunde han inte dölja sin otrohet längre och erkände det för mig. Jag ansökte omedelbart om skilsmässa och han lämnade vårt hem för att flytta in hos min svärmor”.

En mycket jobbig situation som verkligen inte var lätt att hantera, speciellt i en känslig stund som graviditeten. Varför vände sig kvinnan till människor på nätet? För att be om råd angående beslutet hon tagit angående sin numera exman.

Pexels - Not the actual photo

Mannen, som var pappa till bebisen på väg, hade bett henne om att få vara närvarande i förlossningsrummet samma dag som sonens födelse. En berättigad begäran, om det inte hade varit för det som hänt mellan dem, men kvinnan hade nekat honom detta. "Det är inte ett sätt att straffa honom, jag känner mig bara inte tillfreds - fortsatte den blivande mamman - Vi är inte längre tillsammans, det finns ingen intimitet mellan oss och jag vill inte att han ska se mig i den situationen. Han var väldigt upprörd och jag anses vara ett monster av många, men jag gör det inte för att hämnas.Den enda som förstår mig och håller med mig är min svärmor och kanske kommer hon att vara den som hjälper mig den dagen".

De många användare som har läst inlägget har ställt sig på hennes sida och ansett att det är normalt och rätt att inte inkludera exet i den situationen. Naturligtvis skulle mannen ha fått se barnet direkt efter födseln, eftersom han var den biologiska pappan, men det var inte rätt, enligt kommentarerna till inlägget, att han var närvarande i rummet.

Vad tycker du om detta val: gjorde hon rätt eller, efter att ha delat så mycket med mannen, inklusive en son, kunde hon ha sagt ja?

Advertisement