x
En 20-åring blir irriterad över att…
Fyra ungdomar ser en äldre kvinna i rullstol som fastnat ute i regnet och tvekar inte med att ingripa En äldre kvinna fortsätter arbeta för att kunna betala av sitt bolån, men tack vare en insamling får hon 180 000 dollar

En 20-åring blir irriterad över att ett barn gråter och är otrevlig, men hennes pappa får honom att inse att han har fel

21 November 2022 • Av sofia
735
Advertisement

Att vara förälder är inte alltid lätt, i själva verket är det förmodligen en av de svåraste uppgifterna en människa kan ha i livet. Dessutom gör ingenting det redan hårda arbetet med föräldraskap mer komplicerat än elaka ord och brist på medkänsla från andra människor. Vi pratar om kommentarer och suckar på ett plan när det finns ett upprört barn, eller när någon mumlar saker som "Varför är det ett barn här?". Det kanske inte är idealiskt att ha med sig små barn överallt, men har vi inte alla varit barn någon gång?

Detta är något som Lucy Hatami, en ung engelsk mamma funderade över då hon hamnade i en knepig situation när hon gick ut och åt med sin 8 månader gamla son.

via: Mummypages

Lucy försökte hålla Ben, sin bebis, lugn, medan hon försökte äta sin måltid på en restaurang och hennes son bara skrek och grät. Hans utbrott störde även de andra gästerna, men alla förblev tysta, utom en ung man.

Så medan Lucy kämpade med sin gråtande son Ben och försökte äta frukost, blev hon plötsligt mållös när hon hörde en man i tjugoårsåldern muttra: "Jag önskar att hon kunde få tyst på den där saken!" Innan mamman hann svara hände något oväntat. Förvånad över händelsen bestämde sig Lucy för att dela sin historia i ett Facebook-inlägg.

"Jag befinner mig på en restaurang och försöker äta frukost medan min 8-månader gamla bebis gråter och en 20-åring kommer fram och muttrar att han vill ha lite tystnad. Innan jag ens hinner svara, kommer hans pappa bakom honom, klappar till honom lätt på örat och säger: "Vad tror du att du gjorde, tror du att du var perfekt? Du var också jobbig. Sluta bete dig som ett barn, gå fram till henne och be om ursäkt och erbjud dig att bära hennes frukost eftersom hon helt klart har händerna fulla!" Så jag lyckades äta min frukostbuffé med bordsservering och gott kaffe - berättar Lucy - Tack till den där pappan som, även efter 20 år, fortfarande minns svårigheterna med att vara förälder!", tillade hon.

Inlägget spred sig snabbt på sociala medier och fick både beröm och solidaritet från dussintals andra föräldrar. Och du? Hur skulle du ha reagerat?

Tags: WtfBarnFamilj
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack