En morfar kan inte gå på sitt barnbarns bröllop, men hon reser 1 200 km för att få dansa med honom iklädd brudklänning (+VIDEO)

av sofia

17 November 2022

En morfar kan inte gå på sitt barnbarns bröllop, men hon reser 1 200 km för att få dansa med honom iklädd brudklänning (+VIDEO)
Advertisement

Bröllopsdagen är en mycket viktig händelse i en människas liv och det är därför man vill ha sina nära och kära vid sin sida en sådan dag, men tyvärr tillåter, ibland, vissa oförutsedda händelser dig inte att fira tillsammans med alla de gäster som du skulle vilja ha närvarande. Detta är vad som hände med 24-åriga Natalie Browning, en ung amerikansk brud som inte kunde ha sin 94-åriga morfar vid sin sida på grund av vissa förhinder. Ändå gav kvinnan inte upp och flög 1200 kilometer iklädd sin brudklänning för att njuta av en känsloladdad "första dans" med sin älskade morfar.

via Facebook / Natalie Napolitano

Advertisement
Facebook / Natalie Napolitano

Facebook / Natalie Napolitano

Natalie blev väldigt ledsen när hon fick veta att hennes älskade morfar Nelson inte skulle kunna göra resan från Florida till Virginia för att delta vid hennes bröllop: i själva verket hade mannen inte mått särskilt bra bara två veckor före den stora dagen. Han hade sett fram emot att dansa med sitt barnbarn på bröllopsmottagningen i flera månader, men hans hälsotillstånd tillät honom inte att resa.

Fast besluten att träffa honom valde Natalie därför att överraska morfar Nelson genom att flyga tvärs över landet, iklädd sin bröllopsklänning, för att kunna uppleva det där speciella ögonblicket tillsammans. Den vackra bruden dokumenterade hela sin resa i en känsloladdad video, där hon ses lämna huset tidigt på morgonen och stolt visar kameran sin klänning, insvept i en skyddande rosa väska.

Advertisement
Facebook - @natalie.napolitano2

Facebook - @natalie.napolitano2

Videon visar Natalie gå genom flygplatsen och kliva ombord på sitt plan. Strax efter stannar hon till en sekund vid terminalen för att sminka sig, i väntan på den stora överraskningen, och går ombord på en stor SUV för att åka till sin morfars hus, där hon klädde om i hemlighet. Strax efter dök hon upp hemma hos sin morfar i bröllopsklänning och bad honom dansa med henne. Trots att han inte kände sig helt bra, lyckades Nelson ändå göra några imponerande rörelser på det improviserade dansgolvet och fick sitt vackra barnbarn att snurra runt i rummet i ett mycket rörande ögonblick.

"Att ha på sig brudklänning på flygplatsen var minst sagt svårt, men det var värt det när jag såg hans reaktion. Han hade sett fram emot att dansa med mig på bröllopet i flera månader och jag är glad över att jag kunde ge honom den upplevelsen," kommenterade Natalie.

Ett magiskt och rörande ögonblick, håller du inte med?

Advertisement