En mamma förklarar varför hon låter sina tvillingar sova i separata spjälsängar: "De både älskar och hatar varandra!"

av sofia

19 November 2022

En mamma förklarar varför hon låter sina tvillingar sova i separata spjälsängar: "De både älskar och hatar varandra!"
Advertisement

Att få barn är en magisk upplevelse, men att ha tvillingar är något ännu mer unikt: det finns dubbelt så mycket kärlek, men också dubbelt så mycket arbete och tålamod. Detta är något som Lauren Berty från Richmond, Virginia i USA är väl medveten om, som ofta delar många videor av sina bedårande tvillingdöttrar, Shiloh och Ever-Grace, med sina 127 800 TikTok-fans. I videorna ger trebarnsmamman ofta tips om barnuppfostran och tips på hur man bäst hanterar en uppsättning tvillingar. Även om de mesta av bilderna visar hur mycket Shiloh och Ever-Grace älskar varandra, ville den unga mamman visa även andra sidor av relationen mellan de två små systrarna.

via TikTok / twinmama_lboogie

Advertisement
TikTok / twinmama_lboogie

TikTok / twinmama_lboogie

Videorna med de söta små tvillingsystrarna är så bedårande att de omedelbart blev populära på sociala medier och lockade till sig uppmärksamheten från många tvillingföräldrar som avundades den omtanke som de små systrarna visar varandra.

Någon mer nyfiken användare frågade mamman varför hon inte lät tvillingarna sova tillsammans i spjälsängen, med tanke på att de små flickorna i många videor letar efter varandra och till och med pussar varandra godnatt, så Lauren bestämde sig för att göra en samling videor som visar den andra sidan av relationen mellan tvillingarna. "Ja, de älskar varandra, men de bråkar minst lika mycket", förklarade mamman.

Advertisement
TikTok / twinmama_lboogie

TikTok / twinmama_lboogie

Videon som Lauren delar börjar med många söta ögonblick mellan tvillingarna mellan spjälsängarna, de kramas och klappar varandra kärleksfullt på ryggen. Men efter några sekunder förvandlas ögonblicken av kärlek mellan små syskon snabbt till en kamp genom spjälorna på deras spjälsängar. Inom några få ögonblick börjar faktiskt lilla Shiloh och Ever-Grace slå varandra i ansiktet, trycka ner varandra mot marken, dra varandra i håret och bita varandra medan de fortfarande ligger i varsin spjälsäng.

"Vad ska man säga, vissa dagar väljer mina tvillingar att bråka och jag är tacksam för de nätterna eftersom de är lite ifrån varandra. Plus att de ärligt talat verkar sova bättre i sina egna sängar", skrev Lauren i bildtexten. "Men om de bestämmer sig för att klättra på varandra kommer jag inte att försöka stoppa dem, så länge de inte bestämmer sig för att hoppa på varandra!", avslutade hon ironiskt.

Har någon av er haft liknande upplevelser med tvillingar? Berätta gärna din historia i kommentarerna!

Advertisement