Bruden vill inte att hennes pojkväns mormor ska delta vid bröllopsmiddagen och ger upphov till stark debatt - TittaPaVideon.se
x
Bruden vill inte att hennes pojkväns…
Hon reser världen runt med sin handikappade son på ryggen - en mycket speciell mamma Ett par får 14 barn och var och en av dem hjälper till med hushållsarbetet, även på helgerna

Bruden vill inte att hennes pojkväns mormor ska delta vid bröllopsmiddagen och ger upphov till stark debatt

09 Januari 2022 • Av sofia
1.345
Advertisement

När man anordnar ett bröllop måste man naturligtvis även göra en gästlista och ofta är det upp till brudparet att diskutera fram vilken plats man ska tilldela de olika familjemedlemmarna och vännerna om man har en bordsplacering. En kvinna gick kanske lite för långt med sin själviskhet och bad sin pojkvän att inte bjuda sin 98-åriga mormor på mottagningen. Anledningen till detta? Enligt bruden skulle den äldre kvinnan känna sig malplacerad. Brudparet hade redan bestämt sig för att ha ett bröllop utan barn, för att kunna ha både alkohol och hög musik och även närvaron av den 90-åriga mormodern skulle "förbjudas" av samma anledning enligt brudgummens framtida hustru. Mannen tog inte det hela särskilt bra och det gjorde såklar inte hans mormor heller.

Paret hade ett stort bråk om brudgummens mormor. Bruden sa att den äldre kvinnan var välkommen på ceremonin, men inte på middagen, där hon planerade att njuta av alkohol i mängder tillsammans med sina vänner. Kort sagt, om tanken var att det inte skulle finnas några barn att ta hand så skulle det heller inte finnas någon nästan 100-årig mormor att ta hand om!

Kvinnan frågade människor på nätet om en åsikt och förklarade situationen mer detaljerat: mormorn var väldigt ivrig över att delta vid sitt (första) barnbarns bröllop även för att hon förmodligen inte skulle ha levt tillräckligt länge för att delta vid de andra yngre barnbarnens bröllop. Är inte detta ett tillräckligt bra skäl för att delta vid både ceremonin och mottagningen? Tydligen föredrog bruden att mormorn bara deltog vid ceremonin.

"Båda hon och han insisterar på att hon kommer att klara sig bra och att hon vill gå på mottagningen, men jag vet att vi oundvikligen kommer att behöva ta hand om henne och kolla till henne hela tiden, medan jag bara vill bli full och släppa loss med mina vänner", sa kvinnan. De flesta människorna på Reddit har kritiserat bruden hårt och upprepade gånger pekat ut henne som självisk och understrukit det faktum att denna händelse är mycket viktig både för brudgummen och hans mormor.

Bruden avslutade sin berättelse med dessa ord: "Nu är mormorn arg på mig och vill inte prata med mig och min fästman likaså. Jag tycker att jag har rätt att begära detta, det är ju trots allt jag som är bruden."

Vad tycker du om hennes beslut?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack