Ett par får 14 barn och var och en av dem hjälper till med hushållsarbetet, även på helgerna - TittaPaVideon.se
x
Ett par får 14 barn och var och en…
Bruden vill inte att hennes pojkväns mormor ska delta vid bröllopsmiddagen och ger upphov till stark debatt Han går ut för att köpa mjölk till sina barn och vinner 1 miljon dollar på lotto

Ett par får 14 barn och var och en av dem hjälper till med hushållsarbetet, även på helgerna

09 Januari 2022 • Av sofia
6.810
Advertisement

Det är inte lätt att vara förälder och uppfostra ett barn och samma sak kan sägas om man har två eller flera, tänk då vad detta par som har en rekordstor familj borde säga. Virginia och Charles är stolta föräldrar till 14 barn, och trots att livet hemma inte är det enklaste ur organisatorisk synvinkel är mamma Virginia väldigt nöjd med de barn hon har fört till världen och fostrat tillsammans med sin man Charles, för de är alla väldigt samarbetsvilliga och håller sig ständigt sysselsatta.

via: Mirror UK

Virginia är 42 år och Charles, hennes man, har nyss fyllt 45 år och tillsammans bor de i Texas och är båda föräldrar till en mycket "utvidgad" familj. De har hela 14 barn totalt, det yngsta heter Serenity och är 9 månader gammal och den äldsta heter Chaz och är 21. Kvinnan är hemmafru medan hennes man Charles arbetar som elingenjör. Även om Virginia tillbringar det mesta av sin tid hemma och tar hand om alla sina barn, säger hon att hennes dagliga liv inte på något sätt är tröttsamt eller tungt. Faktum är att vart och ett av deras barn har en tilldelad uppgift att utföra hemma, varefter de får en belöning från sina föräldrar.

De enda som är "befriade" från att utföra de tilldelade hushållssysslorna är 9 månader gamla Serenity, 3-åriga Shayla och deras äldsta son Chaz som har bestämt sig för att frivilligt befria sig från sysslorna men betalar en "avgift" på cirka 24 dollar. Eftersom det är så många av dem och alla gör en specifik syssla, blir denna stora familjs hus skinande rent på nolltid. Kan du tänka dig att dessa unga ansvarsfulla små barn även utförde sitt hushållsarbete på juldagen. Alla fick självklart även chansen att njuta av presenterna från familj och släktingar och firade jul på ett normalt sätt, men inte förrän de hade gjort i ordning huset för alla de gäster som skulle komma. Det räckte praktiskt taget med bara 30 minuter för att få huset att bli rent som aldrig förr!

Advertisement

Det är dock inte alla som överens om metoderna för att göra barnen inom denna familj mer ansvarstagande. Vissa föräldrar anser att det inte är lämpligt att tilldela dagliga sysslor även på helgdagar eller vilodagar, medan andra instämmer med Virginia och hennes man Charles beslut, med övertygelsen om att det är från tidig ålder som vi måste uppfostra våra barn till att ta ansvar och lära sig respekt för utrymmen och andra människors arbete.

Vad tycker du om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack