x
"Är jag för snygg för att jobba i…
Hon bokar en smekmånad men upptäcker sedan att mamman har rummet precis bredvid hennes: Den här kvinnan tvättar håret en gång i månaden och får stark kritik

"Är jag för snygg för att jobba i en mataffär? Många säger det, men jag älskar mitt jobb"

12 November 2022 • Av sofia
10.604
Advertisement

Kan man vara för snygg för ett jobb? En fråga som kan låta konstig. Visst finns det vissa miljöer som kräver elegant stil och ett behagligt utseende, men så är det inte alltid. Ett yrke borde i själva verket inte ta alltför mycket hänsyn till utseendet, utan förmågan att utföra eller inte utföra ett specifikt jobb. Ändå finns det människor som lägger stor vikt vid den estetiska biten och hävdar att man kan ställa denna typ av krav.

Ett exempel på detta är historien som har som huvudpersonen en ung och charmig anställd på en mataffär, som erkände att han många gånger har fått höra att han är "för" snygg för sitt jobb.

via: Uk News

Mannen i fråga heter Eren Yilmaz. Han kommer ursprungligen från Turkiet och arbetar för en berömd stormarknadskedja och har tack vare sitt utseende lyckats samla på sig många anhängare. Medveten om sin kropp och sin charm har den här unge mannen börjat utnyttja detta och lägger dag efter dag upp roliga videor där han tillsammans med några kollegor tycker om att dansa och sjunga, inspelade i butiken där de arbetar.

Denna situation, har förvandlats till något mycket fördelaktigt för mataffären. Faktum är att det är många som bestämmer sig för att handla där bara för att träffa honom och kanske prata lite med honom. Av denna anledning verkar butikens kunder ha ökat rejält vilket har gynnat försäljningen.

Uppmärksamheten som riktats mot honom skjuter därför i höjden, för att inte tala om att kommentarerna på hans klipp är många och många gånger även skämtsamma: "Så vilken mataffär jobbar du på? Jag måste köpa croissanter" - skriver en användare. "Jag sa upp mig för att bli anställd där och jobba tillsammans med honom" - berättar en kollega.

Tydligen pratar hela webben om Eren och många säger att det är ett "slöseri" att se honom utföra det jobbet. Själv säger han, trots att han är road av det och älskar att lägga upp sina videor på sociala medier, att han inte har för avsikt att lämna sitt jobb. Han älskar sitt arbete och det kommer absolut inte att vara andra människors komplimanger som kommer att få honom att ändra uppfattning.

Vad tycker du om den här killen: borde han seriöst fundera på att hitta ett annat jobb eller inte?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack