Hon får äntligen krama om sin pappa igen efter 21 år ifrån varandra: "Det var svårt att hålla tillbaka lyckan"

av sofia

28 November 2022

Hon får äntligen krama om sin pappa igen efter 21 år ifrån varandra: "Det var svårt att hålla tillbaka lyckan"
Advertisement

Ibland måste du lämna ditt hemland för att göra karriär, eller studera utomlands och även om det kan vara en stimulerande och trevlig upplevelse att börja ett nytt liv på en helt okänd plats, finns det alltid en bit av hjärtat som finns kvar för alltid inpräntat i ens hemstad, liksom alla de nära och kära som blir kvar i väntan på en återförening.

Valentina vet detta mycket väl, en ung kvinna som lämnade sitt hemland Colombia som barn och återförenades med sin pappa efter 21 år ifrån varandra.

via _vegantina_/Instagram

Advertisement
_vegantina_/Instagram

_vegantina_/Instagram

Valentina Aragundy flyttade till USA vid 14 års ålder med ett visum för att få en bättre utbildning. "När jag kom till USA var situationen i Colombia komplicerad. Så min familj valde att låta mig åka och studera här i USA. Vi trodde aldrig att det skulle ta 21 år innan vi kunde krama om varandra igen", förklarade Valentina  som nu är 36 år gammal och medborgare i Miami, Florida.

I över två decennier har Valentina flera gånger försökt träffa sin familj igen, men olika typer av problem har hindrat henne från att lämna USA. När hon äntligen fick permanent uppehållstillstånd i USA uppstod andra hinder.

Advertisement
_vegantina_/Instagram

_vegantina_/Instagram

Istället för att bryta ihop använde den unga kvinnan den tiden till att planera en vacker överraskning för sin familj i Colombia. Så en dag berättade hon för sin pappa, Joffre, att han var tvungen att åka till flygplatsen för att hämta en släkting. "Han hade aldrig kunnat tro att han skulle få träffa min man och mig!" berättar Valentina.

När han kom till flygplatsen invaderades Joffre av en virvelvind av känslor när han omfamnade sin dotter igen, överlycklig över att han äntligen hade fått se henne igen. Valentina fick också en överraskning: hon träffade sina syskon, som nu var tonåringar, för första gången. Hennes familj har alltid varit en enad familj och hon förklarar att hon levt långt ifrån sina nära och kära på grund av yttre omständigheter, inte av eget val. "Jag vill inte att folk ska tro att min pappa inte är en bra pappa för att han skickade mig hit, eller att jag inte är en bra dotter för att jag inte kom tillbaka. Det är bara det att omständigheterna har hindrat oss länge. Så nu ska vi se till att få ut det mesta av den tid vi har tillsammans", tillade hon.

Och vi hoppas att det verkligen kommer att kunna bli så här och att de lyckas ta igen all förlorad tid.

Advertisement