x
En servitris pratar med en kund och…
En nyfödd bebis hittas på gatan med ett brev som säger att föräldrarna är för fattiga för att ta hand om henne Hon spenderar 600 000 dollar för att se ut som sin favoritkaraktär:

En servitris pratar med en kund och berättar om sitt liv som ensamstående mamma och det slutar med att mannen ger henne 1000 dollar i dricks

13 November 2022 • Av sofia
877
Advertisement

Det finns människor som på ett oväntat sätt kommer in i våra liv och lyckas göra något speciellt, förändra dagens gång eller till och med bara ge oss det leende vi behövde med en mycket liten gest. De är män eller kvinnor som vi kanske aldrig kommer att se igen, men som vi naturligtvis kommer att bära för alltid i våra hjärtan och i våra tankar.

Kvinnan vi vill berätta om nu vet något om den saken. Hon är en trebarnsmamma och outtröttlig arbetare som hade turen att träffa en god och mycket speciell människa, som gjorde något mycket speciellt för henne.


Kari Anthony är en ensamstående mamma som arbetar som bartender på Quaker Steak and Lube i Grand Island, Nebraska. En kväll när hon arbetade i baren mötte hon av en händelse en lastbilschaufför som hade stannat där för att äta och dricka något. Mannen var trött på jobbet och parkerade för natten i ett område inte långt från restaurangen och började efter att ha beställt mat att konversera med den anställda kvinnan.

"Jag kände honom inte, jag sa bara till honom att det inte var nödvändigt för honom att betala varenda nota - berättar kvinnan - utan att han kunde lägga ihop allt och betala när det var dags att åka". Därifrån fortsatte samtalet och plötsligt började de prata om sina liv, familj och kärleken till sina nära och kära. Lastbilschauffören pratade mycket om sin mamma, medan Kari berättade om sina tre barn och hennes liv som ensamstående mamma. Kanske för att han på något sätt kände sig rörd av hennes historia bestämde sig mannen för att göra något mycket speciellt för kvinnan.

När det var dags att betala räkningen betalade kunden inte bara för middagen på 90 dollar, utan han lämnade också 1000 dollar i dricks till kvinnan. "Jag kunde inte tro det - sa hon i en intervju - jag frågade honom flera gånger om han var säker på att han ville ge mig en så stor summa. Vanligtvis lämnar lastbilschaufförerna ett dricks på högst 5 dollar och jag var chockad".

Istället var tydligen den mannen fast övertygad och ville inte diskutera saken, den enda begäran han gjorde till kvinnan var att hon skulle använda pengarna för att göra något speciellt med sina barn och det gjorde hon. Hela familjen åkte till ett stort evenemang i Nebraska som de annars aldrig hade kunnat närvara på på grund av brist på pengar.

Advertisement

Men detta är inte allt. Av Karis berättelser kom det även fram att lastbilschauffören inte hade betett sig generöst bara mot henne utan betalat för middagen till alla de som han hade pratat med under kvällen. En sann gentleman som delade med sig för att sprida glädje bland människor runt omrking honom. De hade förgyllt hans kväll och han hade hittat ett sätt att tacka dem på.

Låt oss alla hämta inspiration från honom och hans gest: det är dessa stunder och dessa människor som gör världen till en bättre plats.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack