Eleverna står i kö för att ta farväl av sin lärare på hennes sista arbetsdag: "Tack för allt!"

av sofia

10 December 2022

Eleverna står i kö för att ta farväl av sin lärare på hennes sista arbetsdag: "Tack för allt!"
Advertisement

Läraryrket är lika vackert som det är känsligt. En lärare spelar en viktig roll i sina elevers liv och uppmuntrar dem att arbeta hårt för att uppnå sina mål. Vissa känner att detta arbete är ett kall och - tack vare dem - lyckas många elever utveckla ett intresse för ett visst ämne. Andra lyckas alltså till och med hämta inspiration till en möjlig yrkesväg. Detta måste vara den effekt som professor Lourdes har haft på sina elever i över 30 år av undervisning i främmande språk.

via News18

Advertisement
Instagram / Goodnews_movement

Instagram / Goodnews_movement

Hennes elever uppskattade hennes undervisning och hennes vänlighet så pass mycket att de, när de fick reda på att hon skulle gå i pension, bestämde sig för att förbereda en överraskning till henne på hennes sista arbetsdag i skolan. Efter att ha hållit sin sista lektion möttes professor Lourdes av en stor skara elever som väntade på henne i korridoren för att tacka henne för hennes arbete som lärare och ge henne all den uppskattning som hon förtjänade.

Hennes hjärtevärmande avsked filmades och delades på en Instagram-sida, som har fått över 1 miljon visningar. Videon börjar med att läraren går ut ur ett klassrum och blir förvånad när hon märker att eleverna står uppställda utanför i korridoren. Strax därefter går professor Lourdes förbi alla eleverna i korridoren, som ses klappa händerna och heja på henne.

Advertisement
Instagram/ Goodnews_movement

Instagram/ Goodnews_movement

Bildtexten till videon lyder: "Grattis till pensionen: Efter mer än 30 år av undervisning i främmande språk tar professor Lourdes farväl av läraryrket för att njuta av sin välförtjänta pension. Tack för allt professor!".

Många användare blev rörda av scenen och gratulerade den pensionerade läraren i kommentarsfältet: "Vilken fin överraskning!" skrev en tjej. "Goda människor lämnar alltid ett spår och man vet aldrig hur djupt det är", skriver en annan person. ”Hon måste ha varit en fantastisk lärare för att förtjäna ett sådant varmt avsked!” tillade en tredje. "Vilken vacker gest! Jag hoppas att även jag har lämnat liknande spår i mina elevers hjärtan, det här är gester som inspirerar dig till att alltid göra ett bättre jobb!", kommenterade en annan professor.

Har du också haft någon speciell lärare som du skulle vilja säga ett stort "tack" till?

Advertisement