En lärare går i pension efter 50 år och hela skolan går ut för att säga hej då till henne

av sofia

17 Oktober 2022

En lärare går i pension efter 50 år och hela skolan går ut för att säga hej då till henne
Advertisement

Att utöva läraryrket är extremt känsligt: ​​lärare och professorer blir en integrerad del av sina elevers liv och har till uppgift att inte bara utbilda utan också att lära sina elever hur man beter sig i världen. Faktum är att bra lärare kan ha en mycket betydande inverkan på så många människors liv att all uppskattning i världen nästan verkar otillräcklig för deras ansträngningar.

Vissa av dem ägnar faktiskt hela sin tillvaro åt sina elever. Ett exempel är professor Sheridan Steelman, som arbetade på en gymnasieskola i hela 50 år av sitt liv.

via Good Morning America

Advertisement

Efter ett halvt sekel av hedervärd tjänst har kvinnan valt att gå i pension, men hennes elever och all skolpersonal bestämde sig för att förbereda en vacker avskedsöverraskning till henne.

Hennes dotter Katherine spelade in det känsloladdade ögonblicket innanför gymnasiets väggar i en video som delades på Instagram. I videon ser vi faktiskt professor Steelman bli chockad över att hela skolan stod uppställd för att ta farväl av henne.

Advertisement
Instagram / dr.steelman.reads

Instagram / dr.steelman.reads

Den korta videon fortsätter och visar alla elever som oupphörligt applåderar när denna fröken kliver ut ur klassrummet för sista gången. Full av känslor går läraren fram genom skolans korridorer till applåderna. En bildtext berättar hennes historia: "Professor Steelman var bara 22 när hon började arbeta på gymnasiet som engelsklärare. Hela skolan hyllade henne på hennes sista arbetsdag innan hennes välförtjänta pensionering."

Denna vackra video har rört användare över hela världen och har fått mer än 1,3 miljoner positiva reaktioner. Katherine förklarade att hennes mamma förutom att undervisa också uppfostrade sex barn. Men det finns mer: denna supermamma och lärare "tog sin doktorsexamen vid 67 års ålder och publicerade sin första bok i år". En kvinna att hämta inspiration från.

Advertisement