En flygvärdinna träffar sin favoritlärare igen efter 30 år: "Du förändrade mitt liv"

sofia

05 November 2022

En flygvärdinna träffar sin favoritlärare igen efter 30 år:
Advertisement

Läraryrket är ett känsligt men även ett mycket spännande jobb. En lärare har en avgörande inverkan på sina elevers liv: de är verkliga inspirationskällor och varje dag strävar de efter att uppmuntra eleverna till att bli en bättre version av sig själva. När de lyckas blir dessa människor speciella och oförglömliga. Detta visas tydligt i en video som man just nu kan se på nätet där en upprymd flygvärdinna uttrycker sin tacksamhet gentemot sin skollärare, som hon träffade efter 30 år ombord på ett flygplan.

via TikTok / vancouver_k.thrasher

Advertisement

TikTok - @vancouver_k.thrasher

Videon visar flygvärdinnan Lori tala in i planets mikrofon och uttrycka sin tacksamhet mot Mrs O'Connell, hennes tidigare lärare. "Idag är det lärarens dag, så vi borde tacka de favoritlärare vi har haft under vårt liv. Nu kommer det här att bli känsloladdat, men idag såg jag min lärare som jag hade 1990, Ms O'Connell, ombord på detta flygplan", säger hon.

När alla passagerare hörde dessa ord gav de henne stora applåder. Den rörda flygvärdinnan fortsatte: "Hon är min absoluta favoritlärare och jag har inte sett henne sedan 1990. Den här damen fick mig att älska Shakespeare, hon fick mig att börja spela piano, jag har en magisterexamen i piano tack vare henne och jag kan skriva. Tack, Mrs. O'Connell. Jag älskar dig." Strax efter springer Lori fram för att krama sin lärare.

TikTok - @vancouver_k.thrasher

I slutet av videon rusar kvinnan fram till lärarens plats och kramar om henne. Läraren, blir rörd och säger: "Du har förändrat min dag", men flygvärdinnan svarar: "Du har förändrat mitt liv! Låt oss byta mejladresser med varandra, jag vill att mina barn ska få lära känna dig, låt oss hålla kontakten", föreslår hon. Läraren tackar glatt ja till denna inbjudan.

Videon fick över 1,7 miljoner visningar och över 100 000 likes, vilket även följdes av många kommentarer från användare som delade med sig av sina personliga erfarenheter: "Jag fick äran att återknyta kontakten med min favoritlärare för cirka 10 år sedan. Hon var min dagislärare och nu är hon 104 år gammal! Jag älskar henne!" Skrev en användare.

Har du haft någon sådan lärare, någon som har blivit kvar i ditt hjärta? Dela gärna din historia i kommentarerna!

Advertisement