Hon äter bara hamburgare, bacon, ägg och smör: "Med den här metoden lyckades jag gå ner 15 kilo"

sofia

11 November 2022

Hon äter bara hamburgare, bacon, ägg och smör:
Advertisement

Varje person har sitt eget sätt att tänka, göra och till och med äta. Det finns de som väljer att inte utesluta något från sin kost och de som väljer vissa livsmedel och väljer bort andra. Skälen till att göra vissa val är många, bland dem finns det säkert viljan att gå ner i vikt. Att hitta sin egen "väg" är visserligen bra, men du bör alltid vara försiktig så att du inte överdriver och framför allt skulle det alltid vara tillrådligt att följas av en specialist. När detta inte är möjligt börjar man ofta prova sig fram, tills man hittar rätt system för att bli av med några extra kilon.

Detta är vad huvudpersonen i den här historien gjorde, som efter en lång tid upptäckte vilka livsmedel som tydligen får henne att gå ner i vikt även om de inte är "dietiska" vid första anblicken. Låt oss tillsammans ta reda på vad det rör sig om.

via @itscourtneyluna/Tik Tok

Advertisement

@itscourtneyluna/Tik Tok

Courtney Luna är 38 år gammal och kommer ursprungligen från Kalifornien. Denna kvinna har genom åren gjort flera försök för att bli av med de extra kilona som störde henne, men inget har haft önskad effekt. Sedan, plötsligt och efter ännu ett försök, blev hon förvånad över att ha gått ner cirka 15 kilo utan alltför mycket ansträngning och utan att ge upp den mat hon tycker bäst om.

Kvinnan förklarade i flera videor som lagts upp på hennes Tik Tok-konto att hennes nya diet innebär att frukt, grönsaker och kolhydrater elimineras fullständigt, samtidigt som proteinintaget gynnas. "Jag äter främst produkter av animaliskt ursprung: kött, ägg och ost - förklarar hon - jag undviker frukt och grönsaker och även svullnaden som följer, och jag använder inte ens kryddor längre".

@itscourtneyluna/Tik Tok

Ett effektivt sätt, tydligen, för att få i sig alla de näringsämnen som kroppen behöver och att förbättra sin matsmältning också. Valet väckte förstås en hel del nyfikenhet hos användarna både i negativ och positiv bemärkelse. Det har funnits de som bett om mer information om saken och tänkt prova och samtidigt finns det de som inte har ansett att det är ett klokt val av rädslan för att det inte är så hälsosamt för kroppen att alltid få i sig samma mat. Vilket inte är helt fel, därför vore det alltid bättre att be om hjälp av en dietist eller näringsfysiolog innan man helt eliminerar en viss typ av mat ur sin kost och ersätter den med annat.

Vad tycker du om Courtneys diet? Har du någonsin testat något liknande?

Advertisement