En man som vunnit 10 miljoner letar efter en fru: "Jag skulle vilja hitta någon att dela mina pengar med"

av sofia

09 November 2022

En man som vunnit 10 miljoner letar efter en fru: "Jag skulle vilja hitta någon att dela mina pengar med"
Advertisement

Låt oss vara ärliga: vem har inte hoppats, åtminstone en gång i livet, på att kunna vinna en stor summa pengar för att inte längre behöva oroa sig om pengar och tillfredsställa små och stora önskningar. Kanske alla eller åtminstone nästan, men utan att ha lyckats. För det första måste man vara envis med att spela på lotto många gånger och sedan, sist men inte minst, måste man ha turen på sin sida. Utan dessa element är det faktiskt nästan omöjligt att lyckas och du riskerar att jaga en omöjlig dröm i det oändliga.

Tur och envishet är just de två egenskaperna som har varit avgörande för denna berättelses huvudperson. Låt oss berätta mer om honom.

via The Sun

Advertisement

🇹🇷

Pubblicato da Kürsat Yildirim su Sabato 29 ottobre 2022

Kursat Yildirim är 41 år gammal, han är en stor spelentusiast som länge prävade lyckan och till slut lyckades förverkliga sin dröm. Tack vare ett av sina senaste försök vann mannen en enorm summa pengar: cirka 10 miljoner euro. En häpnadsväckande summa som gjorde honom till världens lyckligaste person och som han hade nöjet att till viss del dela med sin familj.

Efter att ha hört nyheterna beslutade Kursat att säga upp sig från stålverket i Dortmund i Tyskland, där han hade arbetat en längre tid. Inte nog med det, tagen av glädjens virvelvind, köpte han genast två lyxbilar och klockan han alltid hade velat ha. Trots allt erkände mannen dock i en intervju att han, för att vara helt lycklig, fortfarande saknar någonting i livet, kanske det allra viktigaste...

Advertisement

Han har varit singel under en lång tid och bad uttryckligen de som intervjuade honom att nämna detta: "Snälla säg att jag inte är i ett förhållande med någon - förklarade han - jag bryr mig inte om huruvida hon är blond eller brunett, det som verkligen intresserar mig är att hon älskar mig och vill leva med mig. Jag skulle vilja ha en egen familj och jag har inte träffat rätt person än - fortsatte han - jag vet att många kommer att vara intresserade av mig för pengarna från och med nu, men de är i säkert förvar och jag vet hur jag ska hålla dem under kontroll, så jag skulle vilja ha en ärlig kvinna som jag kan lita på".

I väntan på att allt detta ska bli verklighet står 41-åringen inte stilla och trampar och har redan tänkt på hur han ska investera en del av sina pengar: "Med en sådan här siffra kan du göra många människor glada - säger han - jag gav min familj en del och jag vill göra mer. Jag kommer från arbetarklassen och jag kommer aldrig att glömma det, även om många tycker att jag har blivit arrogant. Jag vill bara göra gott, kanske åka till Afrika, bygga något bra och hjälpa barn."

En plan som vi hoppas att han kommer att kunna förverkliga, eftersom vi är säkra på att han förr eller senare kommer att kunna träffa den person som är avsedd för honom och som kommer att veta hur man gör honom lycklig och hur man "hjälper" honom att spendera pengarna. Lycka till!

Advertisement