En nyfödd bebis hittas på gatan med ett brev som säger att föräldrarna är för fattiga för att ta hand om henne

av sofia

13 November 2022

En nyfödd bebis hittas på gatan med ett brev som säger att föräldrarna är för fattiga för att ta hand om henne
Advertisement

Vissa människor går igenom mycket komplicerade ögonblick i sin tillvaro och dessa blir ännu mer accentuerade när barn också är inblandade. Om ett par eller enstaka individer går igenom något svårt eller drabbas av en osäker ekonomisk period blir det ännu mer förödande om det finns ett barn med i bildenoch man inser att det inte går att ge sin son eller dotter det den behöver.

Just därför finns det de som motvilligt bestämmer sig för att inte behålla sina barn och till exempel adopterar bort dem, i hopp om att barnet på så sätt kan få ett bättre och mer fridfullt liv. Kanske var det vad lilla Teshawns föräldrar tänkte när de bestämde sig för att de inte kunde ge henne den framtid hon förtjänade. Men låt oss kika närmare på hur det gick till.

via New York Post

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Allt hände natten till den 31:a december, ett mycket speciellt datum då de flesta är upptagna med att fira in det nya året. En specifik familj var istället på väg att uppleva en av de värsta ögonblicken i sitt liv eftersom föräldrarna till lilla Teshawn precis hade bestämt att de inte skulle kunna uppfostra sin lilla dotter och övergav henne på gatan.

När något sådant händer är den första instinkten att beskylla den som gjort något sådant, men vi måste också tänka att bakom ett sådant val finns det alltid en mycket komplicerad situation. Och så var det även för dem.

Lyckligtvis hittades den lilla bebisen av en kvinna, Roxy Lane, som lade märke till det lilla knyttet och gick fram för att hjälpa henne. Bortsett från att hon var insvept i några filtar fanns bara ett litet brev bredvid den lilla flickan som förklarade hennes sorgliga historia.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Hjälp mig, snälla - står det i brevet, som om det vore den lilla flickan själv som pratade - Mina föräldrar och mina morföräldrar har varken pengar eller mat och de vet inte hur de ska kunna ta hand om mig. Jag heter Teshawn och de ber för den som kommer att hitta mig och bestämma sig för att ta hand om mig. Jag föddes 12 veckor för tidigt - fortsätter texten - Min mamma är mycket ledsen över det hon har gjort." Ord som inte bara beskriver en begäran om hjälp, utan också all oro och smärta för det val de gjort.

Kvinnan som hittade bebisen bestämde sig omedelbart för att dela videon av upptäckten på internet, för att göra historien känd för så många som möjligt. "Självklart gick den som gjorde det igenom den mest komplicerade perioden av sin existens och lämnade den här lilla flickan vid sidan av vägen - skrev Roxy - Låt oss dock komma ihåg att det alltid finns ett bättre val för att rädda livet på en liten bebis, som att till exempel vända sig till en förening".

Ord som vill uppmana folk att, trots svårigheterna, inte lämna sina barn på gatan, utan till någon som är kvalificerad att ta hand om dem. Låt oss bara hoppas att lilla Teshawn verkligen kommer att leva ett lyckligt liv precis som hennes föräldrar hoppades.

Advertisement