x
Hon spenderar 600 000 dollar för att…
En servitris pratar med en kund och berättar om sitt liv som ensamstående mamma och det slutar med att mannen ger henne 1000 dollar i dricks En blind kvinna inser inte i vilket tillstånd hennes hus är så grannarna bestämmer sig för att hjälpa henne att fixa det

Hon spenderar 600 000 dollar för att se ut som sin favoritkaraktär: "Nu ångrar jag mig och vill gå tillbaka"

13 November 2022 • Av sofia
1.864
Advertisement

Med internets frammarsch och det "sociala" liv som blivit mer och mer närvarande i våra dagliga liv, låter vi oss ibland övertygas om att ta kända personer som förebild. Oavsett om det är skådespelare, sångare eller någon annan kändis kan vem som helst börja fantisera om hur det skulle vara att se ut som henne eller honom. Kanske försöker du imitera någons klädsel, frisyr, sätt att gå eller bete sig, men tyvärr går vissa människor till och med så långt att de vill se ut som någon annan. Med detta syftar vi inte på att träna eller äta på ett visst sätt för att komma så nära den ideala karaktären som möjligt, utan om att genomgå olika operationer för att uppnå ett visst resultat.

Huvudpersonen i den här historien vet något om den saken, en ung modell som har gjort mer än 40 operationer för att se ut som sin favoritstjärna. Låt oss tillsammans ta reda på mer om henne.


Jennifer Pamplona är en framgångsrik 29-årig brasiliansk affärskvinna som alltid har haft en stor passion för Kim Kardashian, en amerikansk skådespelerska och modell. Denna beundran och önskan att bli som hon var så stark att hon bestämde sig för att genomgå mer än 40 operationer under loppet av 12 år för att se ut som henne.

En lång och tröttsam resa som också innebar ett enormt slöseri med pengar. Sammanlagt har kvinnan spenderat så mycket som 600 000 dollar, vilket dock tydligen inte gjorde henne nöjd och lycklig.

Om du tror att orsaken till missnöjet beror på bristen på likhet med hennes föredöme har du fel. Det som gjorde 29-åringen ledsen var motsatsen, alltså det hon alltid hade velat. "Folk började kalla mig Kardashian och det blev mer och mer irriterande - förklarar Jennifer - jag hade tränat och följt en väg för att få bekräftelse som person och ville bli ihågkommen, erkänd och uppskattad bara för likheten med henne, jag var inte alls nöjd".

Så hennes största dröm, när den väl förverkligaeds, förvandlades till hennes värsta mardröm och hon började vilja gå tillbaka och få tillbaka sin gamla kropp och ursprungliga utseende. Därför har hon alltså börjat med kirurgiska ingrepp igen och har spenderat ytterligare en stor summa för att kunna gå tillbaka: 120 000 dollar.

Advertisement

"Det hade blivit nästan en nödvändighet att göra ingrepp för att förändra mitt utseende - berättar den unga kvinnan - jag kunde inte vara utan det, men sedan insåg jag att jag inte längre var mig själv, att det jag gjorde var fel och bestämde mig för att sluta. Att gå tillbaka är inte lätt, men jag är säker på att jag kommer att må bättre."

Kunde hon kanske ha tänkt på det innan? Vi kan inte ge ett säkert svar på den frågan. Tyvärr känner man sig ibland så övertygad om något att man vill ha det till varje pris, utan att inse att man har gått in i en negativ virvel. Lyckligtvis förstod Jennifer detta och, om än efter en lång tid, gav hon sig in på en ny vandring för att hitta sitt sanna jag.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack