Hon tatuerar sin föredetta flickväns ansikte på kinden efter att ha blivit bedragen: "Hon kommer att komma tillbaka till mig"

av sofia

07 November 2022

Hon tatuerar sin föredetta flickväns ansikte på kinden efter att ha blivit bedragen: "Hon kommer att komma tillbaka till mig"
Advertisement

Att tatuera namnet på sin partner eller ett barn verkar ha blivit en ritual för många människor vid det här laget. Tatueringsvärlden har blivit så bred att många val inte ens förvånar oss längre. En sak som är säker är dock att en tatueringen kommer att förbli outplånlig på ens hud och därför skulle det vara smart att välja något betydelsefullt. Partnerns namn är visserligen något man är känslomässigt fäst vid, men förhållandet kan upphöra när som helst och tatueringen skulle fortfarande vara präglad på huden. Det är därför sådana tatueringar inte rekommenderas. Men huvudpersonen i den här historien har gjort något mycket mer extremt: hon har inte tatuerat in namnet, utan ansiktet på sitt ex!

via TikTok / narallynajm13

Advertisement
TikTok / narallynajm13

TikTok / narallynajm13

Narally Najm har definitivt gått emot strömmen sedan hon bestämde sig för att tatuera in porträttet av sin ex-partner. Ett ovanligt val, även på grund av den synliga platsen på kroppen där den unga kvinnan valde att tatuera sig: kinden och halsen. Om man ​​refererar till sin partner som ett "ex" finns det en anledning, men Narally verkar inte bry sig särskilt mycket. Den unga kvinnan har faktiskt upptäckt att hon dessutom blivit bedragen av Laura, hennes ex, som hon också nyligen fick sonen King med. Otroheten är ingen lätt sak att förlåta eftersom Laura dessutom inte ens verkade kunna stå emot när Narally födde barn: "Jag trodde att vi var den perfekta familjen. Jag gav henne ett barn, vi köpte ett hus och allt verkade vara på riktigt... men sedan fick jag reda på att hon var otrogen mot mig, även medan jag höll på att föda barn."

För att säga sanningen var Narally till en början väldigt upprörd över Lauras otrohet, men hon bad om ursäkt och lovade att det aldrig skulle hända igen. Narally ville dock inte ta emot hennes ursäkter: "Efter att hon födde barn fick hon reda på vad som hade hänt, hon kom på att jag var otrogen och jag sa till henne att det inte kommer att hända igen, men hon ville inte vara med mig längre", kommenterade Laura.

Advertisement
TikTok / narallynajm13

TikTok / narallynajm13

Det är dock uppenbart att Narally måste ha ändrat sig senare angående möjligheten att bli tillsammans med Laura igen, för på hennes TikTok-konto dök hon upp i en video med sin nya tatuering som föreställer Lauras ansikte. En hyllning till hennes ex, en riktig kärleksförklaring med vilken Narally hoppas kunna få saker och ting att bli som innan. "Hon kommer tillbaka" lyder bildtexten till hennes video. Naturligtvis har hennes följare uttryckt en viss oro över hela historien och hur kvinnan reagerade. Narally hävdar att de som kritiserar henne bara är "avundsjuka" och att Laura "kommer att komma tillbaka till henne", men sanningen är en annan och en användare har skrivit det rakt ut: "Jag försäkrar dig om att vi inte är avundsjuka, vi är bara oroliga". Och vem skulle inte vara det?

Skulle du någonsin låta tatuera in namnet eller ansiktet på någon du älskar i ansiktet?

Advertisement