En servitris avslöjar en "otrogen" kund: "Han gav mig sitt nummer medan han satt vid bordet med sin flickvän

av sofia

08 November 2022

En servitris avslöjar en "otrogen" kund: "Han gav mig sitt nummer medan han satt vid bordet med sin flickvän
Advertisement

Jobbet som servitris är tröttsamt, men stimulerande: det tillåter dig att träffa många nya människor och - ibland - till och med din själsfrände. Synd bara att man ofta även utsätts för ovälkomna och lite obekväma förslag.

Detta är vad som hände med Jody Tavares, en ung servitris som arbetar på en restaurangkedja i Texas, i USA. Flickan berättade på sitt TikTok-konto om en incident som inträffade under en av hennes arbetsdagar.

via Lavanguardia

Advertisement
TikTok - @jodylynntavares

TikTok - @jodylynntavares

I klippet berättade servitrisen för sina följare att en man som satt vid bordet med en tjej skrev sitt telefonnummer på en papperslapp och la den ihop med dricksen. Hennes historia, som har setts mer än 1,4 miljoner gånger, innefattade en vädjan till den icke namngivna kvinnan som den "otrogna" mannen var med.

"Om du och din pojkvän gick på Stars-matchen i centrala Dallas och sedan kom till restaurangen Hooters och jag var er servitris, vet jag inte hur din pojkvän kunde göra så här, men jag vill avslöja honom", säger Jody i videon. "Jag är trött på att män beter sig lömskt, speciellt när deras flickvänner är närvarande", fortsatte hon och syftade på kvinnan han satt med.

Advertisement
TikTok - @jodylynntavares

TikTok - @jodylynntavares

Dussintals användare berömde Jody för hennes uppriktighet: "Jag beundrar din ärlighet, det här är kvinnlig solidaritet!", skrev en användare. "Sms:a honom och ta sedan hans sociala medier och berätta för den stackars tjejen", föreslog en annan.
 
I kommentarerna var det dock någon som informerade den unga servitrisen om att hon kände den mystiska "otrogna" mannen som dock verkar vara "oskyldig": "Jag känner killen och tjejen du talar om, men jag kan försäkra dig om att det hela är ett stort missförstånd. Personen du såg honom vid bordet med är hans syster! Han är faktiskt singel!" skrev en kille.
 
Jody trodde på historien och uppdaterade sina följare som dock inte hade samma förtroende för kompisen: ”Men om det nu var hans syster, varför försökte han då dölja det?” frågade en användare.
 
Vad tycker du om hela den här historien? Hade tjejen rätt att "fördöma" denna påstådda "otrohet"?
 
 

Advertisement