Hon vinner på lotto och belönar sig själv med tre nya lotter, vinner igen och tar hem 400 000 dollar

av sofia

31 Oktober 2022

Hon vinner på lotto och belönar sig själv med tre nya lotter, vinner igen och tar hem 400 000 dollar
Advertisement

Ekonomisk stabilitet är vad de flesta människor siktar på nuförtiden. Ekonomisk kris och otrygga anställningar gör inte direkt att man känner sig mer säker på sin framtid och pension – en verklighet som är utbredd i de flesta länder i världen. Alla drömmer om att "bli rika" och inte behöva oroa sig för någonting ur den synvinkeln, men vi vet att detta praktiskt taget är omöjligt. Det enda sättet att plötsligt ha en massa pengar utan någon större ansträngning är att vinna i ett nationellt lotteri, men det innebär även att man till en början måste investera en del pengar som kanske aldrig kommer tillbaka. En på miljonen klarar det dock och den kvinnliga huvudpersonen i denna berättelse var faktiskt en av dessa lycklig vinnare och till och med mer än en gång!

via Delaware Online

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

En 70-årig kvinna från Delaware trodde inte sina ögon när hon fick reda på att hon vunnit en massa pengar genom att köpa två skraplotter. Hur många människor brukar vinna stora pengar på skraplotter? Väldigt få, men den här kvinnan lyckades kamma hem hela 100 000 dollar tack vare ren tur. Överraskningarna tog dock inte sluta där. Kvinnan berättade för sin bästa vän om sin vinst och tillsammans gick de för att hämta ut priset: "Min bästa vän var den första personen jag pratade med om att ha vunnit förstapriset på 100 000 dollar, och hon följde med mig för att hämta det." berättade kvinnan för lotteritjänstemän. Dels för att fira, dels för att "belöna sig själv" ytterligare, bestämde sig kvinnan för att köpa ytterligare tre lotter.

Otroligt nog vann kvinnan prispotten igen, denna gång fanns det hela 300 000 i potten! Hon kommenterade själv: "När jag skrapade den vinnande lotten på 300 000 dollar satt vi bara där i chock. Det var helt absurt."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Det är klart att den här kvinnan vid det här laget inte längre kommer att behöva oroa sig för sin ekonomiska situation under resten av sitt liv och med stor sannolikhet kommer hon också att ha något att lämna till sina arvingar. Med 400 000 dollar skulle väl vem som helst gå i pension direkt och bara njuta av livet, eller hur?

Ett stort grattis till denna kvinna!

Advertisement