En hund som överges i en skog med alla sina leksaker och väntar tålmodigt på att någon ska hitta honom

av sofia

22 November 2022

En hund som överges i en skog med alla sina leksaker och väntar tålmodigt på att någon ska hitta honom
Advertisement

Att människor överger sina husdjur som de inte längre vill ha är tyvärr inte så ovanligt som man kan föreställa sig, tvärtom och på sommaren når denna hjärtlösa vana sina maximala toppar. Många undrar hur det är möjligt att bara lämna en valp på gatan som de bara en kort tid innan hade bestämt sig för att välkomna in i sitt hem. Tyvärr har även hunden som är huvudperson i den här historien överlämnats åt sitt öde i skogen, på en mjuk hundsäng, med några av sina gamla leksaker. Fotot på den lilla hunden som sågs under dessa förhållanden i skogen spreds snabbt på nätet just på grund av hans desperata "ansiktsuttryck".

via Facebook /Humans and animals united

Bilden på hunden som hittades i skogen av en "barmhärtig samarit" som bestämde sig för att inte bara titta på, utan kontaktade närmaste djurhem, gick rakt in i hjärtat på tusentals användare. Det är förvisso inte den första hunden med ett gulligt ansikte som man ramlar på på nätet, och det kommer inte att vara den sista heller, men Hank - det här är namnet som de har gett honom - har verkligen erövrat alla. Till en början trodde volontärerna att han kunde vara aggressiv, eftersom hunden verkade vara i "överlevnadsläge", men så fort de närmade sig honom insåg de att de hade med en av de snällaste hundarna på planeten att göra. "Det var kärlek från första ögonblicket när de tog honom", säger Rosa Fond, grundaren av Humans and Animals United, föreningen som tog hand om denna hund. "Alla säger att han är den sötaste hunden i världen", tillade hon.

Valpen förblev orörlig och verkade mycket livlös för sin unga ålder, men sedan förstod volontärerna och veterinären att den hade ett brutet ben, förmodligen sedan minst två veckor innan den räddades.

Advertisement

Med praktisk hjälp från Humans and Animals United får Hank all behandling han behöver, och så fort han går upp några kilo i vikt kommer han att kunna genomgå en operation som drastiskt kommer att förbättra hans levnadsvillkor. Samtidigt får Hank så många förfrågningar om adoption och vi är säkra på att så fort han kommer tillbaka i form kommer han att hitta den en familj som passar honom och äntligen få all den kärlek och omtanke han förtjänar.

Advertisement