x
Hunden rymmer medan familjen är utanför…
Han riskerar att komma för sent till far-dotter dansen för att flyget är försenat så passagerarna låter honom gå av först Den här gatukatten har en ett liten kattformad fläck på sin nos som gjort att den blivit en riktig kändis på nätet

Hunden rymmer medan familjen är utanför stan, men som tur var räddar budäraren den och tar med den hem

10 Mars 2020 • Av sofia
1.637
Advertisement

När du har ett djur är det normalt att bli så fäst att du betraktar det som en familjemedlem. Därför är det också normalt att oroa sig när ens husdjur blir sjukt eller försvinner spårlöst. En borttappad hund eller katt kan vara en källa till långvarig smärta precis som för Lisa Menzies som plötsligt förlorade sitt husdjur. Familjens Golden Retriever, Catcher, hade sprungit bort och kunde inte hitta hem och allt detta hände medan Liza och hennes familj var utanför stan. På den tiden höll familjen på att renovera huset och Catcher måste tydligen ha smitit på grund av någon arbetare som inte hade stängt ytterdörren ordentligt. Trots smärtan från förlusten har berättelsen om Catcher ett lyckligt slut och detta tack vare en budbärare från FedEx som förde hem honom säkert.


För mannen, som arbetar för FedEx, var det en mycket speciell leverans på nästan 30 kilo ren kärlek, lycklig och viftandes på svansen!
 
Säkerhetskamerorna filmade det rörande scenariot där mannen bär den söta Golden Retriever i sina armar, äntligen i säkerhet och på väg att återförenas med sin familj. Liza, Cachers matte, blev rörd av att se videon eftersom hon i de värsta ögonblicken hade fasat för det värsta för sin älskade hund.
 
Lyckligtvis slutade allt väl!
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack