x
Den här hunden är så glad över att…
7 aktiviteter att göra i hemmet med små barn, perfekt för att hålla dem sysselsatta och roade på ett kreativt sätt Varje gång den här hunden går ut längtar den tillbaka hem för att kasta sig på sin säng och ta en tupplur

Den här hunden är så glad över att äntligen ha en säng att sova på att den verkar le av lycka

06 April 2020 • Av sofia
5.000
Advertisement

Det finns de som idag fortfarande har oturen att leva i den fattiga delen av världen och måste klara sig med det lilla de kan få. Även inom djurvärlden lider hundar och katter på gatan och måste kämpa för att få tag i en enda liten brödbit. Inte konstigt då att man nöjer sig med lite, det lilla representerar faktiskt för många en utgångspunkt. Ezra var en liten gatuhund, så rädd för livet att han inte vågade se någon i ögonen. När han fick sin första mjuka "säng" kunde han knappt tro sina ögon.


När Ezra såg denna magiska mjuka säng började hon le .. tja, åtminstone såg det ut så! Hundar ler visserligen inte, men den här valpens glädje är obestridlig. Visst, det var inte lätt för volontärerna på Fairfield County Animal Shelter att vinna Ezras förtroende, men de lyckades tillslut. Hur? Med hjälp av korv - Ezras sanna passion!
 

Efter lite tid och mycket tålamod kände sig Ezra mer bekväm med volontärerna på hemmet och lät sig sakta vägledas av de människor som visade att de brydde sig om honom. Nu viftar hunden glatt med sin svans så fort någon av volontärerna närmar sig.
 

Djurskyddshemmet har fått många hundbäddar som gåvor och tvekade inte med att ge en även till Ezra. Naturligtvis var den söta hunden mer än lycklig över att få en säng, hans första och den enda han någonsin hade haft.

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack