En hund som höll på att drunkna i en vattentank kan inte sluta "tacka" poliserna som räddade den - TittaPaVideon.se
x
En hund som höll på att drunkna i…
En katt som aldrig hade jamat väcker hela familjen mitt i natten och räddar dem från en gasläcka 13 bilder på människor som antagligen aldrig mer kommer att ha sån tur i livet

En hund som höll på att drunkna i en vattentank kan inte sluta "tacka" poliserna som räddade den

19 Juli 2020 • Av sofia
4.214
Advertisement

Gatuhundar betraktas som självständiga djur som klarar sig på egen hand. I verkligheten handlar det om ren instinkt, eftersom de i princip inte har något annat val. Ett husdjur lever mycket längre än ett hemlöst djur, eftersom det får ordentligt med mat och behandlas vid sjukdom. Ännu värre är det när en hund inte är född på gatan utan blir övergiven. Utan resurser och rätt träning för att överleva ser hundens framtid inte särskilt ljus ut. Dagens historia handlar om just detta, men hur ödet även kan förändras.


I början av juli 2020, i Almeria i Spanien, räddades en hund på mirakulöst sätt av några Guardia Civil agenter. Ägaren till en gård i området insåg att ett djur hamnat i en bevattningstank och inte längre kunde komma upp. Mannen ringde den lokala polisen och bad dem ingripa.

Det var en hund som förmodligen blivit övergiven. Den hade antagligen glidit ner i den lilla bassängen flera timmar tidigare och hade inte lyckats komma upp. Om poliserna inte hade kommit i tid skulle den ha drunknat. Hunden var desperat och utmattad efter att ha försökt komma upp ur vattnet hela natten.

Advertisement

Kanten på karet var extremt halt vilket gjorde polisernas arbete ganska problematiskt. I slutändan tog de hjälp av en träpall som flotte och bår. Det första försöket misslyckades eftersom repet som de hade använt som fäste gick av. En polis fick sedan dra upp strukturen och hunden själv med sina bara händer.

I slutändan lyckades poliserna sätta hunden i säkerhet. Trots att den var utmattad, hungrig och kall, lade hunden all sin energi på att tacka sina räddare. Männen publicerade sedan händelsen på Civil Guards hemsida och la till kommentaren "För att skydda och tjäna alla arter".

Tack vare den lokala polisens hårda arbete slutade allt väl för denna stackars lilla hund som nu är trygg och säker!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack