Hunden vill "skaka hand" med alla de som går förbi hans bur, han söker efter kärlek och värme - TittaPaVideon.se
x
Hunden vill "skaka hand" med alla de…
Ett nygift par blir arresterat samma dag som bröllopet efter att ha brutit mot reglerna mot allmänna sammankomster

Hunden vill "skaka hand" med alla de som går förbi hans bur, han söker efter kärlek och värme

15 April 2020 • Av sofia
2.017
Advertisement

Ibland kan användningen av sociala medier representera lösningen för de situationer som ansågs vara hopplösa. ett djurskyddshem för övergivna djur i delstaten Alabama (USA) hade en söt liten hund vid namn Speck väntat i mer än ett och ett halvt år på att någon godhjärtad människa skulle ta med sig honom hem och ge honom all den kärlek han behövde. Varje gång någon gick förbi hans bur, stack hunden ut sin nos mellan gallret och erbjöd sin tass för att hälsa. Alla stannade för att klappa honom och "skakade hand".


Direktören för Bullock County Humane Society, Desiray Miracle-Wilder, berättade hur det nästan var omöjligt att inte stanna för att hälsa på den lilla hunden, som var så gullig. En dag, när hon kanske kände sig särskilt inspirerad, beslutade sig Desiray att filma det rörande scenariot med sin mobiltelefon. Speck som kikar ut genom gallret i sin bur, medan han med sin tass försöker kontakta skyddshemmets chef. Videon har nått tusentals människor och lyckades också nå Specks framtida familj.

Ärren på Specks nos har inte påverkat hans fogliga och söta personlighet. Trots att han lidit mycket i sitt liv, innan han hamnade på djurskyddshemmet, tappade hunden inte förtroendet gentemot mänskligheten och hans enda mål var att stjäla någons hjärta.

Advertisement

Den charmiga videon nådde Allie's Hope For Paws Dog Rescue som försatte hemmet där Speck bodde i kontakt med den framtida familjen. Efter det att videon publicerades, kom det faktiskt in flera förfrågningar om adoption av Speck... Nu kommer hunden äntligen att kunna springa lyckligt på en gård, tillsammans med Mikes familj och två andra fyrbenta vänner!

För Speck har det efterlängtade lyckliga slutet äntligen kommit.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack