x
Hon har tillbringat hela sitt liv i…
En 15-årig flicka cyklar 1000 km för att hämta sin sjuka pappa som blivit arbetslös på grund av karantänen En 43-år gammal sjuksköterska visar effekterna av covid-19 på sin kropp efter 1 månads intensivårdsterapi

Hon har tillbringat hela sitt liv i kedjor och ingen hade någonsin ens gett henne ett namn, nu är hon säker och lever ett lyckligt liv med sin ny familj

23 Maj 2020 • Av sofia
1.874
Advertisement

En hund förtjänar absolut inte att leva sitt liv i kedjor, men tyvärr verkar det finnas många grymma ägare som tror att det är okej. Det finns berättelser om djurmisshandel i alla delar av världen och det gör ont i hjärtat att läsa om hur grymt människan kan behandla en oskyldig varelse, vars enda fel kanske är att ha trott sig ha hamnat i en kärleksfull familj. Maria är en hund som tillbringat större delen av sitt liv i kedjor och som, för att vara ärlig, aldrig ens hade fått ett namn. Lyckligtvis mötte hon Viktor Larkhill och hans stiftelse "Let's adopt!" -msom arbetar med att rädda hundar och hitta ett nytt hem åt dem.


Det verkade som att hennes öde var att tillbringa sitt liv i kedjor, ett stenkast från ytterdörren till familjens hus - en dörr som hon aldrig fick gå in igenom! Den stackars hunden har suttit fastkedjad hela sitt liv och väntade bara på att få lite kärlek. Hennes ägares brist på vård och omtanke gjorde att en tumör med tiden utvecklades bakom hennes rygg. Det var tydligt att hunden behövde akut medicinsk vård, men ingen i hennes familj lyfte någonsin ett finger för att ta henne till veterinären.

Det faktum att de inte ens hade gett henne ett namn säger mycket om vilken typ av människor som "tog hand" om den stackars hunden. I själva verket är det verkligen inte ens rätt ord för att definiera det hemska sättet som den behandlades på. Hennes vattenskål var för det mesta tom och ingen visste säkert när hunden ätit senast.
Advertisement

Lyckligtvis räddades Maria, som hon senare döptes till av vänligare människor. Hon räddades av Viktor, som inte kunde tro sina ögon, platsen där Maria bodde var extremt smutsig, full av gamla saker och skräp.

När hon äntligen togs till veterinären kunde Maria få den nödvändiga medicinska behandling hon behövde. Hennes tumör avlägsnades och operationen gick otroligt bra. Dessutom har den stackars hunden äntligen börjat förstå vad det innebär att ha en kärleksfull familj.

Idag är Maria mycket nöjd med sin nya familj och är fri att springa vart hon vill. Ett fantastiskt nytt liv har äntligen börjat för henne.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack