En hemlös 17-åring hade tvingats lämna sin hund på ett djurhem, men tack vare några generösa människor får han chansen att krama om den igen

av sofia

20 April 2022

En hemlös 17-åring hade tvingats lämna sin hund på ett djurhem, men tack vare några generösa människor får han chansen att krama om den igen
Advertisement

Kärleken som förenar en människa med sin hund är verkligen obeskrivlig och trots livets svårigheter fortsätter våra fyrbenta vänner att ha en hedersplats i våra hjärtan. En 17-årig kille som bodde under en bro gick till ett djurhem för att lämna ifrån sig sin söta hund. Den unga killen insåg att han inte längre kunde behålla den, med tanke på hans levnadsförhållanden, men han ville verkligen inte bara överge den på gatan. Även om djurhemmet var fullt, utan en enda ledig plats, blev ägaren så rörd av den desperata unge mannens gest att han gick med på att ta hand om den. Lyckligtvis var detta inte den enda solidariska gesten mot killen och hunden.

via Youtube / WREG News Channel 3

Update: there has been alot of comments of people wanting to help both the boy and his dog- we have passed on some info...

Pubblicato da Senatobia-Tate County Animal Shelter su Martedì 5 aprile 2022

När en hemlös kille dök upp på ett djurhem i Mississippi med en korsning av en rottweiler och en schäfer, svarade hemmets chef, Kris Robinson, snabbt att det inte skulle finnas plats för hans hund. "Ja, jag kan inte ta hand om henne längre, jag bor under en bro", svarade den unge mannen Kris, som genast ändrade inställning. "Mitt hjärta brast," berättade chefen för djurhemmet och gjorde allt hon kunde för att ta hand om den lilla 4 månader gamla hunden vid namn Jada.

Killen talade om att han tyvärr inte hade pengar för att köpa mat till sin älskade hund och att valpen redan hade rymt från tältet en gång, medan han var ute och sökte jobb. För att säkra en framtid för sin hund hade den unge mannen dock gått en lång väg till fots för att föra henne i säkerhet på det härbärget. Kris gick alltså med på att behålla Jada och publicerade Killens hjärtskärande berättelse på Facebook och fick massor av positiva reaktioner från användare som var ivriga att hjälpa den unge mannen och hans hund.

Advertisement

Inlägget var tydligt: ​​"Det var här Jada la sig efter det att hennes ägare lämnat över henne till djurhemmet idag, med sin plastpåse innehållande hundmat och en filt. Hon är förkrossad. Jag kan dock inte vara arg på hennes ägare. Han är 17 och säger att han bor under en bro i Tate County. Han tog med henne till härbärget och bad oss ​​behålla henne, eftersom han inte har råd att behålla henne. Vi har fullt, men hur kunde vi inte ta emot henne".

Det dröjde inte länge förrän det kom hjälp utifrån: pojken fick tillfälligt bo i ett hus och kunde krama sin hund igen. Berättelsen rapporterades på lokala nyheter och var så framgångsrik att en kvinna som hävdade att hon var mamman till den unga hemlösa killen till och med dök upp. Kvinnan berättade att hennes son inte hade dykt upp på ett år, men hon ville att han skulle komma hem igen.

Vi vet inte hur historien kommer att utvecklas, men en sak som är säker är att den här unge mannen i svårighet lyckades ta hand om sin hund även i en så dramatisk situation som den han befann sig i.

Advertisement