Hennes hus rivs av misstag: "Jag har bott där sedan jag var 10 år gammal, min farfar hade köpt det"

av sofia

19 April 2022

Hennes hus rivs av misstag: "Jag har bott där sedan jag var 10 år gammal, min farfar hade köpt det"
Advertisement

Hemmet är där hjärtat är. Hur många gånger har vi hört det här uttrycket. Det är ju trots allt verkligen sant. Oavsett om det är ett hyreshus eller ännu mer när det är något vi äger, är hemmet platsen där var och en av oss känner sig trygga, en plats att återvända till i slutet av dagen för att koppla av efter en lång dag av åtaganden. Men försök ett ögonblick att blunda och föreställa dig att när du kom hem en kväll, kan du plötsligt inte hitta ditt hus på den platsen där det brukade vara.

Låt oss erkänna att det kan verka som en paradoxal situation. Ett hus, såvida det inte är en husbil eller en husvagn, går inte att flytta på, det kan ju knappast fälla ut sina ben och gå någon annanstans bara för att reta oss, eller hur?. Men tänk om det revs av misstag? En sådan här historia drabbade på riktigt en amerikansk kvinna. Låt oss berätta vad som hände.

via WKRG/Youtube

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Det här är Jennifer Pulliam, en kvinna från Leaksville, Mississippi, som har bott i sitt hem sedan hon var 10 år gammal. "Det var min farfars gamla hus som han köpte redan 1965. - berättar hon i en intervju - Sedan dess har det alltid tillhört vår familj". Men en helg när Jennifer var borta fick ett byggföretag den olyckliga idén att riva huset.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Jennifer fick plötsligt veta om händelsen av en anhörig. Kvinnan anlitade då omedelbart en utredare för att ta reda på hur det hade gått till. Hon fick så småningom reda på att ett byggföretag var ansvarigt för det som hade inträffat och att han hade gjort allt av misstag. Det var helt enkelt inte svårare än så. Ett mänskligt misstag som förstörde det gamla familjehemmet av ovärderligt sentimentalt värde.

"När jag fick nyheten grät jag i 40 minuter. - sa Jennifer - jag vände mig till polisen, men de sa till mig att de ansvariga inte kommer att gripas eftersom det inte låg något uppsåt bakom den här gesten, utan att det bara var ett misstag. Jag har dock bestämt mig för att stämma dem och jag kommer att fortsätta tills rättvisa skipas”.

Det kom många kommentarer från webben. Alla användare tog kvinnans parti och uppmuntrade henne att fortsätta. Om hon lyckas vinna fallet kommer hennes hus till att börja med att byggas upp igen och, enligt vissa kommentarer, kommer hon dessutom få en mycket hög ersättning i kontanter med tanke på fastighetens känslomässiga värde.

Det kommer att vara upp till domstolen att avgöra, vi kan bara hoppas att kvinnan får ersättning, även om vi vet att inget belopp någonsin kommer att räcka till för att fylla tomrummet och sorgen som orsakas av en sådan förlust.

Advertisement