x
En labrador blir "mamma" till en grupp…
En kattmammas unge är i fara så hon tar med den till akuten och ber läkarna om hjälp

En labrador blir "mamma" till en grupp kycklingar, en mycket söt kärlekshistoria

18 Juli 2020 • Av sofia
1.838
Advertisement

Modersinstinkten har inga gränser, den går bortom ras och natur, eftersom kärleken alltid segrar. Det är inte första eller sista gången som djur av olika arter har blivit oväntade föräldrar och ungar till varandra. Det finns inga regler, bara behov och instinkt samt någon som befinner sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Allt annat sker naturligt och även om det kanske verkar konstigt är det viktiga att det fungerar.


Historiens huvudperson heter Ruby och är en 5 månader gammal gyllene labrador som inte bara har blivit mamma utan också en "höna". Ägaren heter Jadene Maloy och arbetar som bonde i Nortfolk i England. En dag fann mannen en grupp kycklingar från en fjällripa som tyvärr övergivit sina ungar. Om han inte hade tagit dem, skulle de säkert ha dött av hunger, kyla, blivit påkörda av en bil eller dödats av något vilt djur.

Mr. Maloy bestämde sig för att samla ihop dem i en kartong och ta med dem hem. Mötet mellan Ruby och de nyanlända små kycklingarna var kärlek vid första ögonkastet. Hon kände genast att hon var tvungen att ta hand om dem och skydda dem och småttingarna ser henne som sin nya fyrbenta mamma. Den befjädrade lilla gruppen släpper inte Ruby ett ögonblick.

Advertisement

De följer henne vart hon än går och gosar in sig hos henne för att värma sig. Det är väldigt sött att se dem leka och hoppa upp på hennes rygg eller nos. Hon är så omtänksam och noga med att behandla dem med varsamt eftersom hon vet hur ömtåliga och känsliga de är. Det spelar ingen roll vem det är, det spelar ingen roll hur det sker, när ensamma själar finner varandra finns det inget som kan skilja dem åt. Om du vill se videon behöver du bara klicka på länken:

https://www.instagram.com/p/CBhknKvHv_G/.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack