x
Hon låter sin svägerska amma sitt…
Dotter till bananodlare blir den första läkaren i sin familj

Hon låter sin svägerska amma sitt barn och får stark kritik

31 Oktober 2022 • Av sofia
365
Advertisement

Även om samhället har gjort många framsteg och människor har ett mycket mer öppet sinne idag, finns det vissa ämnen som fortfarande är problematiska och ger upphov till diskussion. Amning faller tyvärr inom denna kategori. En av de mest naturliga saker som finns och som alla inser vikten av, fortsätter att ge upphov till stark debatt och kritik mot vissa mammors val.

Ett bevis på detta är historien vi nu vill berätta om. I det här fallet var måltavlan för negativa kommentarer en kvinna, en mamma som gjorde ett lite annorlunda val när det gällde att amma sitt tredje barn.

via: Mirror

Lisa McAloon är en 33-årig kvinna från Seekonk, Massachusetts, som fick hela webben att diskutera på grund av sina val. Denna mamma, som står sin svägerska väldigt nära, tillät henne att amma sitt barn. Bilder på detta lades upp av kvinnorna på sociala medier och gav upphov till en stark debatt.

Amning är alltid ett hett ämne som lätt hamnar i centrum för uppmärksamheten. Om det å ena sidan faktiskt finns människor som anser att det är helt naturligt och inte uppmärksammar kvinnor som matar sitt barn även på offentliga platser, finns det å andra sidan de som fortfarande anser att det är ett tabubelagt ämne. Så det finns ofta negativa åsikter om saken och detta kan lätt ge upphov till obekväma situationer. I Lisas fall var det inte så.

Även om det inte rådde någon brist på kritik och vissa kommentarer från användare var mycket hårda, tyckte kvinnan inte alls att hon gjort något fel. Hon och hennes 31-åriga svägerska Janelle gifte sig med tvillingarna, Josh och Jay, och kanske bidrog även detta till en mycket djup relation som ledde till att de delade många speciella ögonblick, inklusive detta.

"Jag var glad över att hon ammade min bebis - säger Lisa - Varför skulle det störa mig? Hon är min svägerska, han är liten, matad och omhändertagen. Det viktiga är att han mår bra, inte varifrån näringen kommer".

Advertisement

Ett uttalande som många användare hade svårt att acceptera och tyckte var väldigt konstigt. En sak som är säker är att de två kvinnorna inte har för avsikt att låta sig påverkas av andra och om det händer igen i framtiden kommer de inte att missa chansen att "byta roller" med varandra igen.

Vad tycker du om Lisas val?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack