Den här pappan har "tatuerat" hela armen på sin 5-åriga dotter för att göra henne lycklig

sofia

26 Oktober 2022

Den här pappan har "tatuerat" hela armen på sin 5-åriga dotter för att göra henne lycklig
Advertisement

Det finns många föräldrar som skulle göra vad som helst för att få sina barn att le. Små presenter, en heldag tillsammans, att se en film på bio och många andra saker kan vara ett sätt för att koppla av tillsammans och ha roligt med sina barn.

Pappan som är huvudperson i den här historien ville göra just något sådant, så när hans 5-åriga dotter gjorde en särskild begäran till honom kunde han inte säga nej och gjorde det hon bad om. Låt oss tillsammans ta reda på vad det var.

via toddlertok/Tik Tok

Advertisement
toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

Mason Smith är en ung pappa från Oregon som blev omtalad på nätet för en historia som rör något han gjorde tillsammans med sin lilla dotter. I en video som han själv lagt ut på sociala medier ser man pappa och dotter tillsammans medan han håller på att göra en snygg tatuering över hela hennes arm. Du läste rätt.

Hennes lilla flicka hade en stor önskan: att se ut som sin pappa och ha en tatuering som liknade förälderns. Oförmögen – och ovillig att säga nej – gick han lilla Berkeley till mötes och valde ut en tatuering med vacker design.

toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

I klippet kan man se den lilla flickan sitta på diskbänken och vara mycket uppmärksam på vad hennes pappa gör. Så fort han visar bilden nickar den lilla flickan, mycket nöjd och glad, på ett mycket övertygat sätt, säker på att den tatueringen skulle ha gjort hennes arm väldigt vacker och lik Papa Masons. Sedan, efter processen under vilken föräldern applicerade tatueringen med en fuktig svamp, lyfter han försiktigt på pappret och resultatet gör dottern mållös.

"I love it" – är det första hon säger och visar entusiastiskt resultatet framför kameran och de miljontals användare som har sett videon. Även om detta inte är vanligt och inte alla föräldrar kanske skulle göra det, har den här mannen fått totalt godkännande från webben. Många användare har lämnat positiva kommentarer och berömt honom för att ha gjort sin lilla dotter glad: "Vilken syn att se henne le" och "För mig är du årets pappa" var bara några av kommentarerna.

Advertisement
toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

Självklart är tatueringen tillfällig och avsedd för barn. Några dagar och lite vatten räcker för att få den att försvinna, men ingen, särskilt Papa Mason, kommer någonsin att glömma glimten i Berkeleys ögon och hennes lycka över att ha uppfyllt drömmen om att ha, om ens för en kort stund, en likadan arm som sin pappa. Dessa minnen kommer att förbli outplånliga.

Är hon inte vacker?

Advertisement