En gravid brandman hjälper en kvinna som råkat ut för en bilolycka och bara några timmar senare föder hon barn

av sofia

24 Oktober 2022

En gravid brandman hjälper en kvinna som råkat ut för en bilolycka och bara några timmar senare föder hon barn
Advertisement

Man slutar inte vara en osjälvisk och modig person även om man inte bär uniformen och Megan Warfield vet detta mycket väl. När du står inför en farlig situation, där även andra personer är inblandade, måste man försöka hjälpa till om man har rätt förutsättningar för att göra det och om man är tillräckligt kompetent. Megan arbetar som brandman och när hon blev inblandad i en allvarlig bilolycka med flera fordon och människor, slösade hon ingen tid, trots att hon var gravid i nionde månaden.

via The Guardian

Advertisement

När Megan såg bilarna krocka gick hon omedelbart ur sin bil för att dirigera trafiken, eller åtminstone var detta hennes avsikter. Så fort hon upptäckte ett vält fordon med en nödställd person rusade hon genast fram för att rädda henne. I det ögonblicket hade hon inte den minsta tanke på att hon var gravid i nionde månaden och nästan på gränsen till att föda. Eftersom Megan för stunden inte kunde veta och utvärdera omfattningen av skadorna på personen som var instängd i bilen, försökte hon helt enket lugna henne och stanna hos henne tills räddningstjänsten kom. Hon höll hennes händer och huvud och väntade på att hon skulle komma loss innan hon transporterades till sjukhuset. Först då, när kvinnan kom ut ur bilen, insåg Megan att hon kanske behövde åka till sjukhuset själv för en läkarkontroll.

 

Advertisement

Publicerat av Megan Warfield måndagen den 18 juli 2022

På Johns Hopkins Hospital i Baltimore genomgick Megan alla rutinkontroller och upptäckte att hon var på väg att föda. Olyckan, en sådan traumatisk händelse, hade orsakat detta och, som om det inte vore nog, hade den lilla bebisen flyttat sig till sidoläge. Ungefär en vecka före planerat födde Megan en vacker liten dotter som fick namnet Charlotte. Megan och hennes partner Joshua välkomnade sin tredje dotter bara 24 timmar efter den dramatiska olyckan.

Megan Warfield is a firefighter in Maryland. At nine months pregnant, she was involved in car crash that induced her...

Pubblicato da Goodable su Mercoledì 19 ottobre 2022

Publicerad av Goodable onsdagen den 19 oktober 2022

Bowleys Quarters Fire Department och Volunteer Rescue Department berömde Megans agerande och gratulerade henne till födelsen av hennes tredje barn.

Ingen förväntade sig att en annan så vacker och efterlängtad händelse kunde uppstå från en sådan dramatisk händelse: grattis till denna mycket modiga mamma!

 

Advertisement