En 4-årig flicka ramlar från balkongen på andra våningen, men en förbipasserande lyckas fånga henne i farten - TittaPaVideon.se
x
En 4-årig flicka ramlar från balkongen…
Hon är 30, han är 60 och tillsammans väntar de barn: människor på nätet kritiserar dem och Sonen beter sig illa mot en klasskompis så mamman tvingar honom att be henne om ursäkt med choklad och blommor

En 4-årig flicka ramlar från balkongen på andra våningen, men en förbipasserande lyckas fånga henne i farten

23 Juni 2022 • Av sofia
334
Advertisement

När man har små barn hemma räcker det inte med hundra ögon och att hela tiden försöka se till att ingen ska hamna i fara eller skadas. Tyvärr kan stunder av distraktion inträffa när som helst, särskilt i familjen, om mamma och pappa är väldigt trötta. Lyckligtvis förvandlas inte alla misstag till tragedi och något som hände i Treviso i Italien är ett tydligt bevis på detta. En liten flicka föll faktiskt från andra våningen på en byggnad i ett försök att ta tag i surfplattan som hade glidit ur hennes händer. Den lilla flickan räddades mirakulöst nog av en förbipasserande man som precis vid rätt tidpunkt insåg vad som hände.


Även om vi ​​ofta har känslan av att mirakel inte existerar och att ingen engentligen vägleder oss där uppifrån, så verkar det ibland vara svårt att tro att det faktiskt inte skulle kunna vara så. Kanske är detta fallet när en ung man mirakulöst nog befann sig vid exakt rätt plats vid exakt rätt tidpunkt. En 4-årig flicka lekte på balkongen med sin surfplatta på en varm sommareftermiddag när plattan plötsligt föll från hennes händer och ner på marken från andra våningen. I det ögonblicket förstod en ung man som råkade passera under dessa byggnader av en slump omedelbart vad som just hade hänt, när han såg plattan falla. Strax därefter tittade han upp mot himlen och såg flickan ramla från balkongen. På ett ögonblick lyckades han ta tag i den lilla flickan som mirakulöst nog förblev oskadd.

En historia som man får rysningar av, men som lyckligtvis löste sig på bästa möjliga sätt.

Polisen kom till platsen men noterade att det rörde sig om en olycka och att barnet inte hade fått några skador, ingen utredning eller anmälan gjordes. Barnet återvände omedelbart till sina föräldrars armar, som säkert måste ha blivit väldigt skrämda. Lyckligtvis för dem och för den lilla tjejen, hade "en ängel" gått förbi just då för att rädda henne.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack