"Jag har alltid låtsats ha en tvillingsyster för att slippa bli stoppad på gatan av mina kollegor för att småprata" - TittaPaVideon.se
x
"Jag har alltid låtsats ha en tvillingsyster…
Hon blir orolig för sin pojkvän och börjar leta efter honom och upptäcker att han hade en fru och barn i en annan stad Hon är 30, han är 60 och tillsammans väntar de barn: människor på nätet kritiserar dem och

"Jag har alltid låtsats ha en tvillingsyster för att slippa bli stoppad på gatan av mina kollegor för att småprata"

23 Juni 2022 • Av sofia
4.615
Advertisement

När du börjar på ett nytt jobb finns det några saker du måste ta itu med: nytt jobb, ny miljö och framför allt nya kollegor. Det är oundvikligt att komma i kontakt med sina kollegor och chefer och det är även oundvikligt att vissa av dem inte har samma smak, humor och passioner som vi har. Kort sagt, du kan inte förvänta dig att komma överens med alla dina kollegor, men det är verkligen ingen bra anledning till att vara oförskämd. Det finns de som, liksom huvudpersonen i den här historien, har funderat ut en "ofelbar metod" för att slippa prata utanför arbetstid, om man skulle råka träffa någon från sitt kontor på gatan.


Användaren "robbnwa" har lagt upp en rolig video på TikTok där hon avslöjar sin geniala plan för att slippa behöva småprata med kollegor utanför kontoret. Kvinnan, som nu är pensionerad, förklarade att hon alltid hade sagt till alla att hon hade en tvillingsyster och att de därför inte borde bli förvånade eller arga om kvinnan som de trodde var en kollega på gatan inte hade hälsat på dem.. Allt detta var normalt eftersom "systern" verkligen inte kunde känna igen hennes kollegor. Synd bara att det i verkligheten var "robbnwa" som mötte dem på gatan och medvetet inte sa hej.

Hon berättar själv: "När jag började på mitt jobb sa jag till alla på kontoret att jag hade en enäggstvilling. På så sätt, om jag stötte på dem på gatan, skulle jag inte behöva prata med dem."

Erkänn det: hur många gånger skulle du ha föredragit att vara ifred med dina tankar istället för att behöva lyssna på dina kollegors klagomål och historier? Det säger faktiskt sig självt att "tricket" har fångat många användares uppmärksamhet, som har blivit roade av att läsa hennes historia och lämnat positiva kommentarer: "En lysande plan!" eller till och med "Varför? Varför har jag aldrig tänkt på det? Detta är det ultimata livstricket för oss introverta!" skrev en annan.

De som verkligen har en tvilling tvekar därför inte att omsätta denna plan i praktiken: "Jag bekräftar att det fungerar, jag har en enäggstvilling och jag gör det varje gång jag lämnar hemmet, jag låtsas vara hon och hon gör detsamma".

Vad tycker du, skulle du någonsin testa en sådan lösning?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack