En mamma till fyra barn sover i bilen för att kunna ta hand om sin sjuka man: främlingar donerar 10 000 dollar till henne

sofia

25 Juni 2022

En mamma till fyra barn sover i bilen för att kunna ta hand om sin sjuka man: främlingar donerar 10 000 dollar till henne
Advertisement

Livet är ofta orättvist och tvingar oss att möta hinder som ibland verkar alldeles för stora. Jessica Reboredos familj vet något om detta: hon och hennes man Robert gifte sig och fick 4 barn, de levde ett enkelt liv, med tusen uppoffringar, men alltid nöjda med vad de fått ut av livet, fram till den dag då Robert diagnostiserades med cancer. Ingen av dem var redo att möta en sådan kamp, ​​men Jessica backade inte och gjorde bokstavligen allt för att försörja sin familj. Lyckligtvis fanns det flera personer bredvid henne som på ett konkret sätt stöttade henne i de allra svåraste stunderna.

via Youtube / FOX5 Las Vegas

Advertisement

Robert har alltid arbetat som trähantverkare, medan Jessica var servitris på en klubb i Las Vegas. Båda har alltid jobbat hårt för att se till att det alltid fanns mat på bordet och att deras barn hade allt det de behövde i livet. Deras liv var lyckligt tills den dag Robert upptäckte att han hade cancer som snabbt hade spridit sig till hans lungor. Naturligtvis rådde läkarna honom att omedelbart läggas in på sjukhus, vilket han gjorde.

Med en man på sjukhus som var döende i en annan stad, Los Angeles, var Jessica tvungen att göra allt för att behålla sitt jobb, ta hand om sina barn och samtidigt ta hand om sin sjuka man. Ibland var hon tvungen att sova i bilen för att begränsa resandet för besöken mellan ett sjukhus och det andra, eftersom hon tyvärr hade en mycket begränsad budget. Trots alla dessa svårigheter gav Jessica aldrig upp och mötte alltid livet med ett leende på läpparna och fortsatte att hoppas att Robert skulle komma tillbaka hem.

Tack vare sin utåtriktade personlighet har Jessica lyckligtvis alltid varit omgiven av vänner och människor som aldrig backat när hon har behövt hjälp. Bland dem fanns hennes grundskolelärare Kimberly, som den unga kvinnan hade hållt kontakten med genom åren. "Hon [Jessica] var söt och snäll, jag har alltid velat ha en dotter", förklarade läraren, "vi har hållt kontakten sedan dess." Kimberly insåg att Jessica gick igenom en mycket komplicerad och svår period, då hon försökte betala sina medicinska räkningar och riskerade att förlora sitt hus, så hon bestämde sig för att hjälpa henne.

En dag, under sitt vanliga pass på restaurangen, lade Jessica märke till något konstigt: en kund hade lämnat dricks på 200 dollar, nästa kund 300 dollar och en tredje hade lämnat hela 500 dollar. Hon tackade genast sina generösa kunder, utan att förstå att överraskningarna inte var över ännu.

Advertisement

Ett tv-team kom in på restaurangen och överraskade Jessica som knappt kunde hålla tillbaka tårarna. Hon fick sedan ta emot flera presenter: en check på 10 000 dollar, en ny bil och ett bokat rum på ett hotell i Los Angeles för varje gång hon skulle besöka sin man. Det visade sig att hennes föredetta lärare, Kimberly, hade kontaktat tv för att försöka hitta ett sätt att hjälpa henne.

"Jag hade ingen aning om det här," sa Jessica, "jag trodde att det bara var jag och min familj som gick igenom detta. Vi försöker hålla alla våra förhoppningar och drömmar vid liv och försöker få hem pappa. Det viktigaste är att hålla huvudet högt och fortsätta le för så länge vi fortsätter att le, kommer vi att kunna klara det"

Tyvärr avled Robert den 12:e augusti 2016 efter en lång och hård kamp mot cancer. Han fick i alla fall ett fridfullt avsked, medveten om att många andra människor skulle ta hand om hans fru och barn.

Advertisement