Hon är 30, han är 60 och tillsammans väntar de barn: människor på nätet kritiserar dem och

sofia

23 Juni 2022

Hon är 30, han är 60 och tillsammans väntar de barn: människor på nätet kritiserar dem och
Advertisement

De flesta av oss kommer att ha känt, åtminstone en gång i livet, att kärleken inte har någon ålder och att det inte finns några gränser inom vilka denna känsla kan uppstå. Ett väldigt vackert koncept, om vi tänker efter ett ögonblick, eftersom det innebär att något så slumpmässigt som känslor inte lever inom några precisa mönster. Just därför bör vi aldrig känna oss behöriga att döma någon annan om deras förhållande inte passar vår idé om kärlek, utan bör istället ha ett öppet sinne och försöka acceptera alla dessa annorlunda aspekter.

Något som tyvärr de två huvudpersonerna i denna berättelse inte har fått uppleva. De anklagas för att ha för stor ålderskillnad mellan sig och följaktligen har deras förhållande kritiserats hårt. Låt oss få berätta närmare.

via Mirror

Advertisement

Larry och Mindy Mikla från Florida träffades första gången under en obehaglig omständighet. Kvinnan hade precis varit med om en olycka när hon träffade mannen, som då var polis och som räddade henne. Det tog en liten stund för de två att lära känna varandra, tycka om varandra och bestämma sig för att inleda ett förhållande. Hittills är allt normalt och även väldigt romantiskt, problemet för många webbanvändare har varit att läsa åldersskillnaden mellan de två: hon är 30, han är 60.

En rejäl lucka som skapade många problem för paret, särskilt när de meddelade att de väntade sitt första barn. Mindy berättade faktiskt i en intervju att när hon väl presenterade sin partner och berättade om deras åldersskillnad vände sig webbvärlden bokstavligen emot dem. Allt blev ännu tyngre när hon och hennes man berättade om bebisen som var på väg.

"Sociala medier är en bra metod för att komma i kontakt med avlägsna människor – säger hon – Men de är också svåra att kontrollera. En brutal och kritisk plats där människor inte har några spärrar och säger allt, även saker som de aldrig skulle våga säga till oss i ansiktet." En tanke som får en att tänka till och bli lite ledsen. Det är faktiskt inte trevligt att känna sig som en måltavla för meddelanden fulla av hat och kritik för de val man gör. Larry och Mindy, bara för att de bestämt sig för att spendera livet tillsammans och skaffa ett barn, har anklagats för att vara själviska, vissa användare har skrivit att det är sorgligt att tänka på barnet och att det kommer att få en pappa som är för gammal, eller att han snart inte längre kommer att finnas med tanke på hans ålder.

Starka och kränkande ord som gjorde paret besvikna och ledsna, men som de trots allt lyckades stå emot tillsammans. Kvinnan erkände också att många är på deras sida och att de inte känner sig ensamma: "Det finns så många trevliga människor på nätet. De följer oss, de skickar väldigt söta meddelanden och det är fantastiskt att veta att det inte bara finns hat där ute. - förklarade den blivande mamman - I början var det inte lätt att hantera alla dessa negativa kommentarer, men sedan började jag skratta åt dem och med tiden accepterade jag dem ".

Advertisement

Till åldersskillnaden tillades även ogillandet av deras beslut att skaffa barn, men det är härligt att läsa om hur paret reagerade och lyckades stå emot dessa yttre attacker som inte ens borde existera. Vi måste tänka på att livet tillhör den som lever det och bara den personen, tillsammans med sina nära och kära, kan bestämma vart och hur det ska styras. Resten är bara åsikter, ofta svårsmälta sådana, men ändå personliga och tveksamma.

Vad tycker du?

Advertisement