"Jag går bara ut med män som är villiga att spendera åtminstone 100 000 euro på första dejten"

av sofia

14 Juli 2022

"Jag går bara ut med män som är villiga att spendera åtminstone 100 000 euro på första dejten"
Advertisement

När vi pratar om en första dejt tänker vi oftast på ett kvällsmöte, kanske en drink eller en middag i en vacker miljö. Ett enkelt sätt, ibland, att lära känna den andra personen, presentera dig själv och utbyta lite information för att förstå om partnern kan vara den rätta eller inte. I många fall väljer vi välkända platser där vi vet att vi mår bra och trivs, i andra låter vi dock den andre välja, men det är sällan vi, speciellt på första dejten, ställer höga krav på den andra.

En sak som huvudpersonen i den här historien inte verkar hålla med om eftersom hon inte går ut med "vanliga" män, utan väljer ut dem mycket väl eftersom hon redan från första dejten ber om att bli bortskämd. På vilket sätt? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Mirror

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Det här är Amy, en 26-årig ung kvinna som inte dejtar en man om han inte är villig att spendera mycket pengar för att ta ut henne på en första dejt. Varför? Av en enkel anledning: hon älskar lyx. Kvinnan, som arbetar som reseinfluencer, sa i en intervju att hon inte är villig att nöja sig med lite: "Jag älskar moderiktiga saker - säger hon hon - jag älskar att resa och möta likasinnade och det har det inte gjort något annat än att stärka min övertygelse. Min livsstil inkluderar bara positiva saker och för att allt detta ska kunna delas med en man kan han inte vara en "vanlig" person, utan han måste förvåna mig med exceptionella upplevelser ".

Amy vet vad hon vill och har också blivit väldigt kritiserad för detta, men hon har alltid gett svar på tal och sagt att livet är hennes och hon inte tänker ändra sin inställning. Det är därför hon aldrig tröttnar på att leta efter män som tänker på samma sätt och som är villiga att erbjuda unika och oförglömliga kvällar genom dejtingappar. Och om du tror att hennes plan bara är en strategi för att "tjäna pengar", har du fel.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Ja, eftersom Amy är helt självständig, hon har sitt jobb, sin inkomst och hon behöver inte hitta någon som tar hand om henne ekonomiskt. Ensamstående, men på jakt efter ett förhållande, bestämde hon sig för att följa en exakt metod för att välja ut och träffa sina friare. "När jag blir kontaktad på apparna - förklarar hon - försäkrar jag mig först och främst om att bilderna på personen är verkliga, såväl som hans intressen och hans livsstil. När jag är säker på att vi är på samma våglängd skickar jag detaljerna i mitt pass för att boka flyget och hotellet, enbart lyx. Sedan - säger Amy - älskar jag när de tar mig till trendiga restauranger ".

Kritiken mot kvinnan kom inte bara för hennes krav på "goda livet", utan också för att ha förklarat att hon föredrar att träffa män som innehar rollen som vd, eftersom de är rikare och även friare ur schemasynpunkt och hittar gärna någon som är äldre än henne. "Jag har alltid varit mogen för min ålder - säger hon - och det är därför jag älskar att söka mig till dem som är äldre och får mig att känna mig trygg. För att inte tala om att min hypotetiska partner i detta fall har mer erfarenhet, vilket för mig är ett sätt att växa både som människa samt professionellt.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Det verkar som att Amy vet vad hon vill och om en man ska uppvakta henne och gå ut med henne måste han sträcka sig efter plånboken och planera en första dejt som gör henne mållös, sedan får man se vad som händer. Ett drömliv som många föreställer sig och kanske längtar efter, men som inte alla kan ha.

Vad tycker du?

Advertisement