Hon upptäcker att hennes man har en relation med barnvakten tack vare ett foto som tagits under en semester

av sofia

03 Maj 2022

Hon upptäcker att hennes man har en relation med barnvakten tack vare ett foto som tagits under en semester
Advertisement

Många par med barn bestämmer sig för att skaffa en barnvakt. Oavsett om det är för att man jobbar, reser eller helt enkelt för att du känner ett behov av att ha hjälp i hemmet, är det inte ovanligt att en familj väljer att skaffa en barnvakt. I de flesta fall bygger man upp en bra relation med den man anställer, barnen har roligt och föräldrarna kan bättre hantera varje aspekt av vardagen tack vare denna stödfigur hemma. Tyvärr finns det undantag och ibland kan obehagliga episoder som den som hände med huvudpersonen i vår berättelse inträffa.

När hon tittade tillbaka på några semesterbilder upptäckte den här kvinnan att hennes man var otrogen mot henne med barnvakten. Låt oss få berätta mer om hur saker och ting låg till.

via Mirror

Tik Tok/ibizadaze

Tik Tok/ibizadaze

I en video som publicerades på Tik Tok visade Natalie en bild som verkade oskyldig och helt normal. På bilden ser man hela familjen, inklusive barnvakten, under en rolig stund på Disney World i Florida. Vid närmare granskning, och baserat på vad användaren @ibizadaze sa, kan du se barnvakten med huvudet vilande på Natalies mans axel.

Kanske kunde man bortse från denna detalj och låtsas som att ingenting hade hänt: kanske var hon rädd eller spänd vid bergodalbanans branta nedförsbacke och hade instinktivt närmat sig sin arbetsgivare. Synd bara att det inte var någon engångsföreteelse. Vår huvudperson berättar faktiskt att även på andra bilder är de två alltid väldigt nära varandra.

Advertisement
Tik Tok/ibizadaze

Tik Tok/ibizadaze

Så efter det att Natalie blivit misstänksam, bestämde hon sig för att konfrontera sin man och sin barnvakt och tala om hur hon kände för att få bekräftelse på att det verkligen var så. Så fort hon var säker separerade kvinnan från mannen som fortsatte relationen med barnvakten.
 
Videon, med titeln "Vi åkte till Disneyland och tog med oss ​​barnvakten. För att hjälpa till med barnen ... Inte med maken", blev viral på webben på mycket kort tid och nådde miljontals visningar. Många har kommenterat och sagt att de blev chockade när de såg bilden. Många kvinnor som jobbar som barnvakter valde också att kommentera och påpekade att det, förutom att huvudet vilade på mannens axel, redan var konstigt att barnvakten satt bredvid honom och inte med barnen.
 
 
 
 

Tik Tok/ibizadaze

Tik Tok/ibizadaze

Under de följande dagarna uppdaterade Natalie sina följare om utvecklingen och sa att hennes före detta make hade hört av sig och att han hade visat sig ångra det han hade gjort och hade försökt vara vänlig för att försöka gottgöra för det misstag han hade gjort, trots att relationen mellan honom och hans ex-fru numera var avslutad.

Har du någonsin hamnat i obekväma situationer som denna? Hur skulle du ha reagerat?

Advertisement