Hon genomgår en gratis skönhetsbehandling för att få fylligare läppar: "Resultatet är fruktansvärt"

av sofia

21 April 2023

Hon genomgår en gratis skönhetsbehandling för att få fylligare läppar: "Resultatet är fruktansvärt"
Advertisement

Att alltid vilja se så bra ut som möjligt och försöka justera något mindre fel utseendemässigt är en dröm som många av oss har. Det är därför vi tar till små eller stora estetiska behandlingar för att känna oss tillfreds med oss ​​själva. Det är dock inte lätt att hitta rätt person och innan du ingriper på något sätt måste du vara mer än säker på att den du bestämmer dig för att lita på verkligen är professionell, för att inte ta risker och vara säker på att resultatet blir bra.

Synd att huvudpersonen i den här berättelsen inte befann sig i en sådan idealisk situation, en ung amerikansk influencer som genomgick en mycket vanlig behandling för att fylla sina läppar, men blev chockad när hon såg resultatet.

via The Hook

Det här är Jessica Burko, en 27-åring från Los Angeles i USA, som har blivit välkänd på webben inte bara för sitt arbete som influencer, utan framför allt för en negativ upplevelse hon hade. Ivrig över att fylla sina läppar, berättar tjejen att hon genomgick fillerbehandlingar flera gånger och aldrig har stött på några problem tidigare. Det var därför hon regelbundet upprepade behandlingen.

Efter 6 sessioner och ungefär ett år efter den sista, bestämde Jessica att det var dags för ytterligare en liten push och bokade in en ny t. Den här gången förlitade hon sig dock inte på det vanliga centret utan lät sig lockas av erbjudandet om gratis behandling hos en ny läkare. Utan att tänka för mycket på saken eftersom hon ansåg att det bara var en enkel rutin grej, bestämde sig kvinnan för att prova, men resultatet var fruktansvärt, som hon själv beskrev det.

Advertisement

I en video som lades upp på sociala medier visade 27-åringen sitt ansikte och framför allt sina mycket svullna läppar. "Jag gjorde om mina läppar, det var inte första gången, men det hände något läskigt den här gången - sa hon - det hade aldrig hänt och jag vet inte hur det är möjligt ärligt talat. Den nya läkaren gjorde precis som han skulle, men direkt efter när jag tittade mig i spegeln såg jag att jag inte såg helt normal ut och att de hade svällt upp så här."

En situation som fick tjejen att känna sig väldigt obekväm och fick henne att gå tillbaka till kliniken för att be om förklaringar. När hon såg sina läppar bli större och större krävde hon att fillern skulle ta bort. Trots den jobbiga erfarenheten och utseendet hon fick leva med har Jessica inte för avsikt att sluta, utan hon kommer helt enkelt inte att göra det gratis längre: "Jag går tillbaka till min betrodda läkare och fortsätter".

Vad tycker du om den här historien? Har du någonsin genomgått en misslyckad estetisk behandling?

Advertisement