Den här modellen ser ut som en evig tonåring, men är i verkligheten 51 år

av sofia

23 Oktober 2022

Den här modellen ser ut som en evig tonåring, men är i verkligheten 51 år
Advertisement

Varje kvinna gör det som krävs för att hålla sig ung och vältränad, både utseendemässigt och i själen, med hjälp av smink och naturligtvis med en god hudvård. I detta verkar asiatiska kvinnor alltid ligga steget före, särskilt japanska kvinnor som aldrig ser ut att vara sin riktiga ålder. Det är ingen slump att det i ett berömt skämt sägs att man inte riktigt kan veta en japansk kvinnas ålder om man inte tittar på antalet barnbarn. Risa Hirako är verkligen ett bra exempel på hur en kvinna lyckas hålla sig i god form trots sin ålder.

Gissa hur gammal hon är...

via Instagram / risa_hirako

Advertisement

Risa Hirako är en japansk modell som är mycket känd för sitt extremt ungdomliga utseende, trots att hon faktiskt är... 51 år gammal! Hirako, som är född 1971, är ett riktigt fenomen både i sitt hemland och utanför Japan, eftersom hon ser drygt tjugo år gammal ut trots att hennes riktiga ålder är en helt annan. Naturligtvis är hennes utseende inte bara en gåva från naturen eller resultatet av en passiv livsstil, för så är inte fallet.

Advertisement

En aspekt som modellen, fotografen och bloggaren aldrig slarvar med är kosten och ingredienserna hon väljer är alltid helt ekologiska och det är här hon märker skillnad. På sina Instagram-bilder ses hon ofta äta lunch eller middag med mycket hälsosam mat, även om hon även gillar pizza och hamburgare: "Jag åt lunch i en ekologisk mataffär. Jag rekommenderar Kamado-pizzan. Dessutom beställde jag en is-matchalatte med havremjölk och agavesirap. Jag köper ofta ekologiska ingredienser, ekologisk kosmetika och badsalt", berättar modellen.

Eftersom hon är modell och därför mycket uppmärksam på sin image, sköter Hirako även sin frisyr, sin hårfärg och alla andra detaljer med hjälp av sin pålitliga stylist.

Hon ser ut som en tonåring men hon är en kvinna som redan är över 40 år och det är just därför som hennes namn är så omtalat. Vem skulle inte vilja se så ung ut? Det finns de som skulle göra vad som helst för att ha en slät och glänsande hud som hennes, utan en endaste rynka. Tack vare att hon är japansk och hennes hälsosamma kost förvirrar Hirako alla med sitt ungdomliga utseende.

Hur gammal skulle du ha gissat att hon var?

Advertisement